Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Resource Advisor

   • Resource Advisor auttaa globaalia autoteollisuuden toimittajaa pienentämään kustannuksia ja kasvihuonekaasupäästöjä

    Autoteollisuudessa ja rakennustuotealalla on paineita toimitusketjun läpinäkyvyyden parantamiseksi. Valmistajat tiedustelevat yhä useammin toimittajien kestävyyshankkeista sekä vaativat täyttämään erilaisia kyselylomakkeita ja tuloskortteja. Toimittajat joutuvat pohtimaan, miten raportointiprosesseja voisi virtaviivaistaa, tietoja jakaa eri toimintojen kesken ja yleisiä kustannuksia leikata.

    Lue lisää
    Data Centers
   • Blackstone valitsi kestävyysratkaisukseen Resource Advisorin

    ”Markkinat ovat täynnä hiilipäästöjen, energiankulutuksen, kustannusten yms. seurantaan keskittyviä ratkaisuja. Resource Advisor yhdistää ennakoivat energiakustannusmoduulit hankkeiden priorisointiin, tuotteiden ja palvelujen diagnostiikkaan sekä raportointiin. Tämän vuoksi Blackstone on valinnut omaksi kestävyystyökalukseen Resource Advisorin. Diagnostiikan ja projektinhallinnan yhdistelmä on täydellinen ratkaisu, kun halutaan hallita ja priorisoida tehokkaaseen kestävyysohjelmaan sisältyviä hajautettuja ja toisiinsa kytkeytyviä elementtejä.”

    Don Anderson | Chief Sustainability Officer | Blackstone Group

    Lue lisää
    Default Alternative Text
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.