Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Artist rendering of a server facility, data center operations

   Colocation

  • Ratkaise datakeskushaasteesi

   Opi miten voit erottautua kilpailijoista, nopeuttaa pääsyä markkinoille, pienentää toimintakustannuksia ja vähentää riskejä.

  • DataPro Huippumoderni palvelinhotelli

   DataPro on vastaperustettu venäläinen colocation-yritys, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on saavuttaa markkina-alueellaan johtava asema. DataPro aikoo yhteistyössä Schneider Electricin kanssa rakentaa Venäjän edistyksellisimmän, luotettavimman ja tehokkaimman palvelinhotellin.

  • Vocus takaa keskeytymättömän käytettävyyden

   Vocus on australialainen uuden sukupolven teleyhtiö, joka tarjoaa colocation-asiakkailleen jotain, mistä useimmat datakeskukset voivat vain haaveilla: keskeytymättömän käytettävyyden. Miten? Vocus valitsi kumppanikseen Schneider Electricin, jonka tuella se pystyi suunnittelemaan ja rakentamaan tehokkaan, modulaarisen ja skaalautuvan datakeskuksen.

   Mies tekemässä muistiinpanoja käsin kannettavan tietokoneensa vieressä.

   Haasteet

   Tavoitteenasi on nopeuttaa markkinoille pääsyä mutta samalla säilyttää kilpailukykysi. Haasteenasi on laajentaa datakeskustasi, nopeuttaa palveluiden toimittamista sekä tehostaa toimintaa. Koska energiakustannukset muodostavat merkittävän osan toimintakustannuksistasi, tavoitteenasi on pienentää kustannuksia kuitenkin palvelutasosopimuksia kunnioittaen ja kestävän kehityksen tavoitteista tinkimättä.
   Liikemies tarkastelee energiatehokkuussuunnitelmia, ylläpitopalvelut

   Colocation

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

   • Datakeskusten ja verkkojen kuvake

    Tuemme yritystäsi

    Asiantuntijamme ovat aina valmiina tukemaan yrityksesi toimintaa ja auttamaan sinua saavuttamaan kilpailuetua. Maailmanlaajuisen organisaatiomme ja ammattitaitomme ansiosta voimme auttaa sinua tekemään liiketoiminnastasi tuottavaa ja kestävää.

   • Datakeskusten ja verkkojen kuvake

    Tuemme datakeskuksiasi

    Autamme sinua ratkaisemaan datakeskuksiisi liittyvät ongelmat, pienentämään kustannuksia ja yksinkertaistamaan toimintaasi. Pystymme suunnittelemaan ja rakentamaan datakeskuksia nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti, joten voit käynnistää liiketoimintasi ilman turhaa viivyttelyä.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.