Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Teleoperaattorit

  • Voita vaikeudet

   Opi miten voit pienentää energiakustannuksia ja samalla tavoittaa kestävän kehityksen tavoitteesi, tehostaa tuottavuutta, taata järjestelmäsi käytettävyyden ja vastata toimialasi kasvaviin tarpeisiin.

  Kaksi pullotustehtaan työntekijää keskustelevat kestävästä kehityksestä, elintarviketeollisuus.

  Haasteet

  Nykyisin lähes jokaisella on käytössään älypuhelin tai muu vastaava mobiililaite. Televiestinnän alalla haasteina on pystyä skaalaamaan järjestelmä tarpeiden mukaisiksi ja samalla vähentää energiakustannuksia, saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet, parantaa tuottavuutta sekä taata järjestelmän käytettävyys.
  Liikemies tarkastelee energiatehokkuussuunnitelmia, ylläpitopalvelut

  Muuta haasteet mahdollisuuksiksi

  Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa

  • Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Yhdistä kasvu ja kestävä kehitys

   Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Voimme auttaa sinua vähentämään yrityksesi energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Samalla autamme sinua vastaamaan toimialasi kasvaviin tarpeisiin.

  • Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Muuta haasteet mahdollisuuksiksi

   Integroitavat datakeskusratkaisumme, kattavat palvelumme ja ohjelmistotuki tukevat yrityksesi kasvua. Autamme televiestintäalan, ulkoistettujen datakeskuspalveluiden ja pilvipalveluiden palveluntarjoajia ottamaan käyttöön uusia datakeskuksia ja optimoimaan olemassa olevien datakeskusten toimintaa.

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.