• Default Alternative Text

  Sähkö- ja energialaitokset

  Nykyaikainen sähkölaitos on älykäs. Selviä alati muuttuvista haasteista ja vastaa asiakkaidesi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa innovatiivisten sähkölaitoksille suunnattujen ratkaisujemme avulla.

  Lue e-kirjaKatso verkkoseminaareja
energianhallintakonsultti suojakypärä päässä ikkunan ja voimalaitoksen edessä

Haasteet

Sähkö- ja energialaitosten on samanaikaisesti pienennettävä kustannuksia ja lisättävä toimintansa laatua, digitalisoida kokonaisia prosesseja nopeasti ja tehostettava toimintaansa. Myös kysyntäpiikkien ja niiden välisen pienemmän tuotannon tasapainottamiseen liittyy riskejä. Ratkaisu? Älykkäät sähköverkot, uudet liiketoimintamallit ja asiakkaille tarjottavat uudet palvelut, jotka eivät rajoitu vain energian myyntiin.

Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

 • Työkalukuvake Toiminnan laadukkuus Voit nostaa tuottavuutta huolimatta maailman muuttuvasta energiatilanteesta ja samalla laskea kustannuksia – turvallinen ja luotettava toiminta takaa sähköntuotannon vakauden.
 • Nousevan käyrän kuvake Energianjakelun asiantuntemusta Muutetaan miten sähköverkkoja hallitaan. Uudet palvelumme auttavat parantamaan asiakaspalvelua, täyttämään uusiutuvaa energiaa koskevat vaatimukset ja lisäämään jakeluverkon joustavuutta.
 • Virtuaalisesti synkronoitua tuotantoa hajautetulle tuotannolle

  Uusiutuvan energiantuotannon saumaton integrointi vaarantamatta sähköverkon vakautta

  Lue lisää
  Renewable energy
 • Sijoita oikeisiin tekniikoihin siirtyessäsi älykkääseen sähköverkkoon

  Nykyään sähkö- ja energialaitokset toimivat erittäin kilpailuilla markkinoilla, minkä seurauksena niiden on vähennettävä kustannuksia, kehitettävä uusia tulonlähteitä ja samalla tarjottava omille asiakkailleen luotettavia ja turvallisia palveluja.

  Miten auttaa sähkölaitoksia valmistautumaan tulevaan
  Helping utilities plan ahead
 • Mieti kokonaiskuvaa: Sähkölaitosten tulevaisuuden luotettavuus

  Luotettavuus on yksi sähkölaitosten päähuolenaiheista, mikä on hyvä asia. Miten ne voivat parantaa luotettavuutta?

  Hae vastausta
  The future of reliability for utilities
 • Miten älykkäiden sähköverkkojen koko potentiaali saadaan hyödynnettyä

  Tässä Edifícios e Energia -lehdessä julkaistussa haastattelussa Alain Glatigny, Schneider Electricin Smart Grid Innovation Vice President ehdottaa, mitä Euroopan unionin on tehtävä tukeakseen älykkäiden sähköverkkojen kehitystä.

  Lisätietoja
  Smart grids to reach their potential
  Default Alternative Text

  Ota yhteyttä myyntiin

  Tai käytä alla olevaa lomaketta
  * Pakollinen kenttä

  Haluan tilata Schneider Electricin uutiskirjeen.**

  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  **Kun tilaat uutiskirjeen hyväksyt, että saat sähköpostiisi tuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin liittyvää tietoa sekä muuta hyödyllistä informaatiota (enintään kerran viikossa) Suomen Schneider Electriciltä ja/tai muilta Schneider Electric konserniin kuuluvilta yhtiöiltä. Noudattamme Schneider Electricin yksityisisyyspolitiikkaa käsitellessämme henkilötietoja, jotka annat kirjautuessasi uutskirjeen tilaajaksi. Lue yksityisyyspolitiikkamme täältä:
  http://www2.schneider-electric.com/sites/corporate/en/general/legal-information/data-privacy.page