Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Operators in power station control room working with technical challenges, sustainability reporting.
   Älä jää mittarien vangiksi vaan kehitä kysyntäjoustoratkaisuja, jotka tukevat yrityksen toimintaa ja kasvua

   Kysynnän hallinta

   • Energy Profiler Online -ratkaisu

    Tarjoamme sähkölaitoksille suunnatun pilvipohjaisen kaupallisten ja teollisten asiakkaiden energianhallinta- ja kysyntäjoustoratkaisun, jonka avulla voidaan tarkastella ajantasaisia ja yksityiskohtaisia energiankulutustietoja, tunnistaa kustannussäästömahdollisuuksia ja tukea menestyksekästä kysyntäjousto-ohjelmaa.

   • Energiansäästöä älykkäiden sähköverkkojen aikakaudella

    Uudet säädökset pakottavat sähkönjakelijat parantamaan sähköverkkojensa tehokkuutta. Jakelijat joutuvat myös tukemaan vaihtoehtoisia tuotantotapoja ja sähköajoneuvojen käyttöä. Katso, miten voit hyödyntää älykkään sähköverkon työkaluja, joilla voit saavuttaa tai jopa ylittää lakisääteiset energiatehokkuustavoitteet.

    Lue lisää
    High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
    Liikemies selaamassa internetiä tabletilla, esineiden internet.

    Haasteet

    Tiukat energiatehokkuussäädökset velvoittavat energiayhtiöitä pienentämään energiahukkaa vuosittain. Tehokas kysynnän hallinta on avaintekijä, jonka avulla laitokset voivat ratkaista kapasiteettiin, hinnoitteluun ja joustavuuteen liittyviä haasteita ja kehittää samalla tiiviitä asiakassuhteita tulevaisuutta ajatellen.
    Sähkönjakelu, sähköpylväät lankoineen auringonlaskussa

    Kysynnän hallintaratkaisut

    Kysynnän muokkaaminen kapasiteettivaihteluiden mukaan

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Jakeluverkon ja markkinoiden joustavuuden hyödyntäminen Autamme palveluntarjoajia ottamaan käyttöön uusia teknologioita ja noudattamaan uusia säädöksiä, joiden avulla ne voivat hyötyä toimintatapojen ja markkinoiden joustavuudesta.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Uusien tuottovirtojen kehittäminen Anna asiakkaiden toimia aktiivisesti energiatehokkuuden hyväksi ja kasvata samalla liiketoimintaasi.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.