• Default Alternative Text
  Automatisoi, päivitä ja laajenna

  Sähköverkon modernisointi

  • Minera SGrid Älykäs ratkaisu jännitteen vaihtelua vastaan

   Minera SGrid on säädettävä jakelumuuntaja, jota käytetään poistamaan jännitteen vaihtelu sähkönjakeluverkoissa. Se on innovatiivinen ratkaisu, joka pohjautuu toimivaksi todettuun tekniikkaan ja on voimassaolevien säädösten mukainen. Katso miten Minera SGrid parantaa sähköverkon laatua käytössä olevissa tai uusissa muuntamoissa.

  • Kohentunut turvallisuus tuo lisäetuja

   Katso miten eräs yhdysvaltalainen sähkölaitos varmisti työntekijöilleen turvallisen työympäristön ja lisäsi sähkönjakelun luotettavuutta ottamalla käyttöön kustannustehokkaan ja hyötysuhdetta parantavan ratkaisun.

   Lue lisää
   Night view of an Industrial landscape, Heat station and the river, Industrial production.
  • Energiansäästöä älykkäiden sähköverkkojen aikakaudella

   Uudet säädökset pakottavat sähköyhtiöt lisäämään sähköverkkojensa tehokkuutta. Tässä artikkelissa esitellään keinot hyödyntää älykkään sähköverkon työkaluja, joiden avulla pystytään saavuttamaan tai jopa ylittämään säädöksissä määritellyt hyötysuhteet.

   Lue lisää
   High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Sähköverkon modernisointi vastaa vanhenevan infrastruktuurin sähkönjakelun luotettavuudelle ja vikasietoisuudelle asettamiin haasteisiin. Modernisoinnissa on lisäksi on otettava huomioon sähköverkkoon liitettävien hajautetun energiantuotannon laitosten määrän kasvu.
   Ilmakuva öisestä, älykkäästä New Yorkin kaupungista

   Sähköverkon modernisointiratkaisut

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Sähkönjakelun kuvake Luota toimintavarmuuteen Avullamme pystyt jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillesi turvallista, luotettavaa ja laadukasta sähköä.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Sopeuta nykyinen infrastruktuurisi uusiin haasteisiin Ota monimutkainen sähköverkko ohjaukseesi. Autamme sähkö- ja energialaitoksia tarjonnan ja kysynnän pelkistämisessä ja tasapainottamisessa.