Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Man inspecting metal coils, mineral processing

   METALLIT

   Enemmän irti tehtaastasi

   Mies työskentelee lähellä avotulta metallitehtaalla, mineraalien käsittely

   Haasteet

   Paranna työturvallisuutta. Toimi kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Maksimoi tuotanto, tulot ja kate. Optimoi toiminta- ja pääomakustannukset. Houkuttele uusia lahjakkuuksia ja auta heitä kehittymään.
   Sulan teräksen kaato masuunista, mineraalien käsittely, tuotannon toteutusjärjestelmä

   Ratkaisumme metalliteollisuuteen

   Autamme metalliteollisuutta kasvamaan kestävän kehityksen mukaisesti.

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Kättelykuvake Arvostamme yhteistyökumppaneitamme Hanki sosiaalinen lupa ja huolehdi sen ylläpitämisestä, niin voit harjoittaa toimintaasi tarjoamiemme energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen ratkaisujen ja palveluiden avulla.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Kaikki tarvittava metalliteollisuuteen yhdestä paikasta Tuotannon ja toiminnan optimointiratkaisumme auttavat sinua tehostamaan toimintaasi ja saamaan parhaan mahdollisen arvon.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Terästeollisuudessa kuluu energiaa, ja sen kustannukset voivat olla jopa 40 % tuotannon kokonaiskustannuksista.
   • Sininen lehtikuvake Keskimäärin noin 15 % Yhdysvaltain terästeollisuuden pääomakustannuksista käytetään ympäristöhankkeisiin.
   • Sininen planeetta Amerikka kuvake Koko maailman raakateräksen tuotanto vuonna 2013 oli yhteensä 1,6 miljardia tonnia.
   • Sinisen auton kuva Vuonna 2013 valmistettiin yli 87 miljoonaa ajoneuvoa, joiden tuotantoon tarvittiin yhteensä 79 miljoonaa tonnia terästä.
   • Sininen älykkään kaupungin kuvake Vuonna 2013 terästä kulutettiin eniten asukasta kohti Etelä-Koreassa, jossa kulutus oli yli kolminkertainen Yhdysvaltoihin verrattuna.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.