Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Kaivosteollisuuden ratkaisut

   Ratkaisut aina raaka-aineiden hankinnasta valmiin tuotteen myyntiin

   • Modulaarinen ja asennusvalmis sähkökaappi

    Sähkökaappi (E-House): joustava, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu pienjännitesähkönjakeluun

   • Maanalaisen kaivoksen tuuletusjärjestelmä ja Altivar Process -taajuusmuuttaja

    Tutustu Altivar Process -taajuusmuuttajan testiin, jossa se altistettiin voimakkaalle tärinälle ja pölylle hallittujen räjäytysten jälkeen maanalaisen kaivoksen tuuletin-/tuuletusjärjestelmässä. Testi toteutettiin 1 400 metrin syvyydessä First Quantum Mineralsin Suomessa sijaitsevassa kaivoksessa.

   • RecyCoal

    RecyCoal on suurin hylättyjen hiilikaivosten kunnostaja. Yritys halusi saada parhaan mahdollisen hyödyn toiminnoistaan, mikä edellytti prosessiautomaation integroimista. Niinpä yritys kääntyi Schneider Electricin puoleen ja pyysi meitä valvomaan ja ylläpitämään prosesseja sekä automatisoimaan toimintonsa.

   • Integroitu suunnittelu ja optimointi

    Tutustu kaivostoimintasi tuotantoketjun optimointiin aina raaka-aineiden hankinnasta valmiin tuotteen myyntiin Schneider Electricin integroidun suunnittelu- ja optimointiratkaisun avulla.

    Jyrsinkaivuri hämärän aikaan avolouhoksella, Grevenbroich, Nordrhein-Westfalen, Saksa, Eurooppa, kaupungistuminen, kiinteistönhallintajärjestelmä, kaivosteollisuus

    Haasteet

    Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri tuotto, tulot ja kate, mutta samalla optimoida toiminta- ja pääomakustannukset. Lisäksi yritysten on huolehdittava kestävästä kehityksestä, panostettava jatkuvasti työturvallisuuteen ja houkuteltava tai kehitettävä uusia kykyjä.
    Sirloin joint 3, kestävän kehityksen raportointi, kiinteistönhallintajärjestelmä

    Kaivosratkaisut

    Autamme kaivosteollisuutta kasvamaan kestävän kehityksen mukaisesti

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Hanki sosiaalinen lupa ja huolehdi sen ylläpitämisestä, niin voit harjoittaa toimintaasi tarjoamiemme energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen ratkaisujen ja palveluiden avulla.
    • Kättelykuvake Tuotannon ja toiminnan optimointiratkaisumme auttavat sinua tehostamaan toimintaasi ja saamaan parhaan mahdollisen arvon.

    Faktoja

    • Sininen rahakuvake Kaivosteollisuuden vedenkäsittelyyn käytettävät kustannukset kasvavat 3,6 miljardiin dollariin (noin 3,2 miljardia euroa) vuoteen 2016 mennessä.
    • Sininen testattu ja vahvistettu -kuvake Noin 30 % rautamalmin avolouhoksella käytetystä energiasta kuluu kuljetukseen.
    • Sininen ylänuolikuvake Kuluneiden 20 vuoden aikana uusien kuparitehtaiden pääomakustannukset ovat kasvaneet vuosittain noin 15 %.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Pätevän henkilöstön puute maailmanlaajuisesti vuoteen 2020 mennessä tulee olemaan keskimäärin 85 miljoonaa.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti 41 % maailman sähköstä saadaan hiilivoimasta.
    • Sininen nousevan käyrän kuvake Kaivosteollisuuden voitoista sijoitetaan alle 2 % tutkimus- ja kehitystyöhön.