Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Edistyksellinen jakelun hallintajärjestelmä (ADMS)

   Electric power substation, electric power distribution.

   Haasteet

   Sähkölaitoksia odottaa lähitulevaisuudessa monenlaiset haasteet: kasvava paine säädösten ja asiakkaiden taholta parantaa luotettavuutta ja vähentää hiilidioksidipäästöjä, hajautetun uusiutuvan tuotannon ja energian varastoinnin käyttöönotto, sään ääri-ilmiöiden ja verkon katkojen lisääntyminen sekä henkilöstön ja infrastruktuurin vääjäämätön ikääntyminen.
   • Ratkaisu

    Schneider Electricin edistyksellinen jakelun hallintajärjestelmä (ADMS) on yhdistetty DMS-, SCADA-, OMS- ja EMS-ratkaisu, joka antaa laitoksille modulaarisen ja joustavan alustan yhteisine käyttäjäkokemuksineen, tietomalleineen, integraatiokehyksineen ja suojattuine infrastruktuureineen.
   • Ominaisuudet

    ADMS mahdollistaa edistykselliset valvonta-, analyysi-, hallinta-, optimointi-, suunnittelu- ja koulutustoiminnot, joiden avulla laitokset voivat tuottaa energiaa luotettavammin, turvallisemmin ja tehokkaammin.
   Operaattorit voimalan ohjaushuoneessa selvittämässä teknisiä haasteita, yritysvastuuraportointi

   ADMS-sovellukset

   ADMS-ratkaisumme edustaa edistyneintä valvomotekniikkaa ja yhdistää DMS:n, OMS:n ja SCADA:n yhdeksi kattavaksi verkkohallintaratkaisuksi. Osana älykkään energiaverkon ratkaisujamme se auttaa laitosta muuntautumaan uuden sukupolven energiapalvelujen toimittajaksi turvallisemman, luotettavamman ja tehokkaamman virranhallinnan avulla.

   Edut

   • Sähköasentaja käsittelemässä muuntajaa, sähkönjakelu
    Antaa selkeitä ja yhdenmukaisia reaaliaikaisia, ennustettuja ja historiallisia näkymiä jakeluverkosta.
   • Käyttäjiä voimalaitoksen valvomossa setvimässä teknisiä ongelmia, kestävän kehityksen raportointi.
    Antaa järjestelmän käyttäjille, jakelijoille, suunnitteluinsinööreille, luotettavuusanalysoijille ja esimiehille mahdollisuuden työskennellä tiiminiä hyödyntäen toiminnan mukaista esitystä energiaverkon tiedoista.
   • Voimajohtoteknikko käyttämässä puhelinta ja tablettia, yritysvastuuraportointi, esineiden internet
    Yleinen tietämys tilanteesta mahdollistaa verkon käytön tehokkaan ja luotettavan hallinnan moninaisessa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä.
   • Sähkökeskus, sähkönjakelu
    Mahdollistaa verkon paremman luotettavuuden, toimintojen paremman tehokkuuden, alhaisemmat käyttökustannukset, paremman turvallisuuden ja suojauksen, tuen vaatimustenmukaisuudelle, resurssien paremman hyödyntämisen ja standardipohjaisen integraation.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.