Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Electric utility substation at sunrise, electric power distribution, electric utilities.
   Taloudelliset ja tehokkaat muuntajaratkaisut, jotka ovat ominaisuuksiltaan vertaansa vailla

   Keskijännitesähköverkon muuntajat

   Taloudelliset ja tehokkaat muuntajaratkaisut, jotka ovat ominaisuuksiltaan vertaansa vailla

   Mies tarkastamassa teräsrullia, mineraalien käsittely

   Haasteet

   Energiakustannusten kasvaessa myös energiatehokkaiden ja hyvän käyttöasteen muuntajien tarve kasvaa. Säädökset painostavat sähköyhtiöitä käyttämään ympäristöystävällisempiä laitteistoja, jolloin kokonaiskustannusten laskenta on tärkeää.
   • Ratkaisut

    Valmistamme öljytäytteisiä tehomuuntajia, öljytäytteisiä jakelumuuntajia, kuivatyyppisiä muuntajia, muuntajia, joissa on amorfisesta metallista valmistettu sydän, mukautettuja erikoismuuntajia sekä älykkäitä muuntajia asiakkaiden kulloisiinkin tarpeisiin.
   • Arvolupaus

    Tarjoamme moderneja muuntajia, jotka ovat pienikokoisia mutta rakenteeltaan joustavia ja joiden suunnittelussa on otettu huomioon uusimmat kansainväliset standardit. Muuntajat soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön, ja niiden häviöt ovat erittäin pienet.
   • Vahvuutemme

    Yli 50 vuoden kokemuksen ja kattavan maailmanlaajuisen valmistusverkoston ansiosta Schneider Electricin monipuolinen tuotevalikoima ja joustavuus takaavat, että saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan muuntajan.
   Auringonlasku sähköaseman takana

   Tutustu muuntajavalikoimaamme

   Kokonaiskustannusten laskenta on avainasemassa, kun mietitään uuden muuntajan hankintaa – etenkin kahta erilaista ratkaisua vertailtaessa. Kokonaiskustannuksiin kuuluvat hankinta-, käyttö- ja ylläpitokustannukset. Maailmanlaajuisena energianhallinnan asiantuntijana Schneider Electric osaa toimittaa sinulle vaatimusten mukaisen muuntajan, jonka kokonaiskustannukset ovat alhaiset.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.