Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Titanium – älykäs mittausinfrastruktuuriratkaisu

   light shining through a bundle of fiberoptic cables

   Haasteet

   Sähkölaitosten toiminta monimutkaistuu jatkuvasti, joten niiden on hyödynnettävä markkinoilla olevia älykkäitä verkonhallintaratkaisuja. Laitosten on tiedettävä kaikki mahdollinen kaikista verkon tasoista. Edistyneiden mittausinfrastruktuurien (AMI) avulla sähkölaitokset voivat kerätä ja analysoida mittaritietoja verkon päätepisteistä. Näin ne voivat käyttää innovatiivisia kysynnän hallintaohjelmia ja osallistaa asiakkaat sähkönkulutuksen tehostamiseen.

    

   Kattava, integroitu ratkaisu

   Titanium, kattava integroitu yritysratkaisu
   • Ratkaisut

    Titanium on kattava mittausratkaisujen yhdistelmä, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin älykkään sähkölaitoksen vaatimuksiin:

    • Käyttöönotto:  Suunnittelemalla, ajoittamalla ja seuraamalla voit minimoida keskeneräisiin töihin liittyvät kustannukset, optimoida henkilöstöresurssit ja varmistaa käyttöönoton onnistumisen.
    • Ylläpito:  Älykkäät analyysityökalut ja liputustoiminnot toimivat yhdessä työtilausten hallintajärjestelmien kanssa.
    • Käyttö:  Edistyneillä ad-hoc-työkaluilla voidaan kerätä älykkäitä mittaustietoja luotettavasti ajoituksen mukaan etäyhteydellä, joten ne tehostavat laskutusprosessia.
   • Avaintekijät

    Edistyneimmät palvelut: Nykyiset mittausprosessit analysoidaan uusien tekniikoiden käyttöönottoa varten ja infrastruktuurin käyttöönoton ja päivittäisen käytön sekä ylläpidon seurannalla taataan kriittisten mittaustietojen toimitus.

    Edistyneimmät työkalut: Älykkäiden mittauspalveluiden toimittamista ja nykyisiä tietotekniikoita hyödyntävät edistyneet työkalut takaavat luotettavan AMI-käyttöönoton ja toiminnan, sillä älykkäät mittaustekniikat on yhdistetty yhteen ratkaisuun.
   • Avainhyödyt

    Huipputeknologia: Edistyneimpien IT-teknologioiden avulla voidaan tarjota täysin pilvipohjainen virtualisoitu arkkitehtuuri, joka voidaan helposti laajentaa sadoista tuhansista yli 13 miljoonaan laitteeseen.

    Kyberturvallisuus: Tiukimpien kyberturvallisuusperiaatteiden mukaisesti tietosuoja on olennaisen tärkeää. Kaikki tiedot, kuten mittarilukemat, suojausavaimet ja varmenteet, salataan.

    Luotettava toiminta: Paras mahdollinen suorituskyky ja kattavimmat palvelutasosopimukset takaavat mittaustietojen toimittamisen. Tarjolla on edistyneimpien ja luotettavien operatiivisten tekniikoiden ja tietotekniikoiden täydellinen yhdistelmä.

   Edut

   • teknikko tarkastelee älymittarin asetuksia

    Tehokas käyttöönotto. Voit ajoittaa AMI-käyttöönoton ja seurata sen toteutumista sekä minimoida keskeneräisiin töihin liittyvät kustannukset.

   • tietokoneen näytössä näkyy älykäs mittausohjelmisto

    Tehokas toiminta. Pidä älykäs mittausinfrastruktuuri toiminnassa tarkkailemalla tavoitteista jääviä kohteita ja korjaamalla ne sulautetulla OTRS-ratkaisulla.

   • sähkölaitosmittari älykkääseen mittaukseen

    Mittareista riippumaton alusta. Tue eri mittaustekniikoita samassa käyttöympäristössä.

   • kannettavaa tietokonetta käyttävä teknikko sähkölaitoksen voimalassa

    Tehokkaat palvelut. Toimita mittauspalveluja yrityksesi toimintalogiikan ja tarpeiden mukaisesti sekä mahdollisimman tuottavasti.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.