Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

 • A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals

  Sähkönjakelun seuranta terveydenhuollossa

Blurred images of two nurses pushing a hospital bed down the hallway, healthcare solutions, hospitals

Haasteet

Sähkön saanti on turvallisen ja terveellisen sairaalaympäristön ehdoton edellytys. Sähkökatkot vaarantavat potilasturvallisuuden. Liiallinen energiankulutus aiheuttaa taloudellisia riskejä.
 • Ratkaisut

  Sähkönjakelun seurantaratkaisut auttavat vähentämään sähkökatkoja ja lyhentämään niiden kestoa, pienentämään energiankulutusta, parantamaan kunnossapitoa, optimoimaan tärkeiden laitteiden kuormitusta sekä vähentämään vahingonkorvauksia raportoinnin ja jäljityksen avulla.

 • Arvolupaus

  Paranna potilasturvallisuutta ja taloudellista tulosta varmistamalla sairaalan sähkönjakeluverkon ongelmaton toiminta. Näin vähennät sähköhäiriöitä ja parannat tehokkuutta.

 • Vahvuutemme

  Schneider Electric on energianhallinnan asiantuntija, jolla on vankka kokemus terveydenhuoltoalalta. Sähkönjakelun seurannan valikoimamme on suunniteltu erityisesti terveydenhuoltolaitoksille ja niiden toiminnasta vastaaville työryhmille.

Edut

 • Epätarkkoja kuvia kahdesta sairaalasänkyä työntävästä sairaanhoitajasta käytävällä, terveydenhuollon ratkaisut, sairaalat
  Luotettavuus jopa 99,99 %.
 • Sairaalan vastaanotto, terveydenhuollon ratkaisut
  Varmista vaatimustenmukaisuus ja pienennä vahingonkorvausten riskiä.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.