Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals

   Sähkönjakelun seuranta terveydenhuollossa

   Blurred images of two nurses pushing a hospital bed down the hallway, healthcare solutions, hospitals

   Haasteet

   Sähkön saanti on turvallisen ja terveellisen sairaalaympäristön ehdoton edellytys. Sähkökatkot vaarantavat potilasturvallisuuden. Liiallinen energiankulutus aiheuttaa taloudellisia riskejä.
   • Ratkaisut

    Sähkönjakelun seurantaratkaisut auttavat vähentämään sähkökatkoja ja lyhentämään niiden kestoa, pienentämään energiankulutusta, parantamaan kunnossapitoa, optimoimaan tärkeiden laitteiden kuormitusta sekä vähentämään vahingonkorvauksia raportoinnin ja jäljityksen avulla.

   • Arvolupaus

    Paranna potilasturvallisuutta ja taloudellista tulosta varmistamalla sairaalan sähkönjakeluverkon ongelmaton toiminta. Näin vähennät sähköhäiriöitä ja parannat tehokkuutta.

   • Vahvuutemme

    Schneider Electric on energianhallinnan asiantuntija, jolla on vankka kokemus terveydenhuoltoalalta. Sähkönjakelun seurannan valikoimamme on suunniteltu erityisesti terveydenhuoltolaitoksille ja niiden toiminnasta vastaaville työryhmille.

   Edut

   • Epätarkkoja kuvia kahdesta sairaalasänkyä työntävästä sairaanhoitajasta käytävällä, terveydenhuollon ratkaisut, sairaalat
    Luotettavuus jopa 99,99 %.
   • Sairaalan vastaanotto, terveydenhuollon ratkaisut
    Varmista vaatimustenmukaisuus ja pienennä vahingonkorvausten riskiä.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.