Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • mining facility, mining industry

   INTEGROITU SUUNNITTELU JA OPTIMOINTI

   • Integroitu suunnittelu- ja optimointiratkaisu kaivosteollisuuteen Herkät ja jatkuvasti muuttuvat markkinaolosuhteet ovat edelleen kaivosyritysten suurimpia haasteita. Siksi kaivosten onkin oltava tehokkaampia kuin koskaan aikaisemmin. Schneider Electricin integroitu suunnittelu- ja optimointiratkaisu on kehitetty auttamaan sinua vastaamaan nykyisiin haasteisiin sekä mukautumaan tulevaisuuden kaivosten tarpeisiin jo nyt.
   • Resurssien hyödyntäminen kaivosteollisuudessa Resurssien hyödyntäminen – katso, miten Schneider Electricin ratkaisu resurssien hyödyntämiseen kaivosteollisuudessa toimii yrityksesi suorituskykymittareiden tukena ja auttaa pienentämään huoltokustannuksia sekä tonnikohtaisia kuluja.
   • Materiaalin seurantaratkaisut kaivosteollisuuteen Materiaalin seuranta – tutustu varastomääriesi läpinäkyvyyden parantamiseen ja laadukkaan tuotteen toimittamiseen Schneider Electricin kaivosteollisuuteen tarkoitettujen materiaalin seurantaratkaisujen avulla.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.