Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Älykkäät kaupungit

   Älykkäät toisiinsa yhteydessä olevat kaupungit ovat tulevaisuutta. Energian- ja infrastruktuurinhallintaratkaisujemme avulla kaupungit voivat muuttua älykkäämmiksi ja vihreämmiksi jo tänään.

   Katso video Lue White Paper
  Ruuhkaa moottoritiellä Keskilännen lumipyryssä.

  Haasteet

  Kaupunkeja kuormittavat nopea väestönkasvu, asukkaiden vaatimukset ja usein tiukat budjettirajoitukset. Kyvykkäiden asukkaiden säilyttämiseksi sekä työpaikkojen ja investointien houkuttelemiseksi kaupunkien on tultava älykkäämmiksi. Siinä auttaa tekniikka, joka parantaa tehokkuutta, asumisen laatua ja kestävää kehitystä.

  Faktoja

  • Sininen planeettakuvake 35 vuoden kuluttua 66 prosenttia maailman väestöstä asuu kaupungeissa.
  • Sininen energiakuvake Kaupunkien pinta-ala on vain 2 % planeetan maa-alasta, mutta kaupungit kuluttavat 75 % maailman energiaresursseista.
  • Sininen kumppanikuvake Kaupungit muodostavat yhdyssiteen arviolta 20 miljardille esineiden internetiin liitettävälle laitteelle.
  • Sininen nousevan käyrän kuvake Seuraavien 40 vuoden aikana on tuotettava uutta kaupunkikapasiteettia yhtä paljon kuin 4 000 edellisen vuoden aikana.
  • Sininen salamakuvake Kaupungit kohtaavat seuraavan 100 vuoden aikana yhä enemmän turvallisuuteen ja säähän liittyviä uhkia.
  • Sininen lehtikuvake Kaupungit tuottavat 80 % maailman hiilidioksidipäästöistä.

  Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

  • Älykkään kaupungin kuvake

   Rakennamme älykkäitä kaupunkeja yhteistyön avulla

   Autamme tekemään kaupungeista tehokkaampia, kestävämpiä ja miellyttävämpiä asuinpaikkoja. Energiatehokkaat ratkaisumme ja palvelumme vähentävät energiankulutusta jopa 30 %. Asumismukavuus paranee ruuhkien vähentyessä ja päästöjen laskiessa. Vähennä energian- ja vedenkulutusta edistämällä toiminnan kestävyyttä ja tehokkuutta kaikilla kaupungin hallinnon, palveluiden ja infrastruktuurin osa-alueilla.

  • Kättelykuvake

   Viiden askeleen menetelmä

   Haluamme mullistaa kaupunkien suunnittelun, rakentamisen, hallinnoinnin ja uudistamisen tarjoamalla ratkaisuja kaupunkien välittömiin haasteisiin, tehokkuutta lisäävää integraatiota, toteutuksen mahdollistavaa yhteistyötä ja maailmaa muuttavaa innovatiivisuutta.

  • Älykkäät kaupungit: Strateginen painopiste reaaliaikaisissa infrastruktuurin hallintajärjestelmissä

   Tässä julkaisussa käsitellään reaaliaikaisten alustojen ja joustavien operatiivisten työryhmien strategista ratkaisumallia. Se auttaa säästämään kustannuksia, optimoimaan investointeja ja lieventämään rekrytointiongelmia. Tuloksena on toimintakykyisempi, tehokkaampi kaupunki.

   Lue koko tarina
   software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
  • Ajankohtainen energiahaaste: Schneider Electricin vastaus

   Schneider Electric vastaa ajankohtaisiin megatrendeihin – kaupungistumiseen, teollistumiseen ja digitalisaatioon – innovatiivisella tekniikalla, jolla saadaan energiatehokkuutta, kestävää kehitystä ja automaatiota.

  • Älykkäiden kaupunkien kulmakivi: tehokkuus

   Älykkäiden kaupunkien lähtökohtana ovat älykkäät järjestelmät. Kaupungit, joilta älykkääksi kasvaminen onnistuu, pystyvät parantamaan kriittisiä järjestelmiään yhdistämällä järjestelmäkeskeisen alhaalta ylös -ratkaisumallin datakeskeiseen ylhäältä alas -ratkaisumalliin.

   Lue koko tarina
   Default Alternative Text
  • Liikkumisen vapautta älykkäässä kaupungissa

   Entistä ympäristöystävällisempi, älykkäämpi ja digitaalista tekniikkaa hyödyntävä liikenteen infrastruktuuri on yksi älykkään kaupungin kulmakivistä.

   Lue koko tarina
   Moving traffic in the city
  • Älykäs kaupunki -referenssejä

   Yli 250 projektia eri puolilla maailmaa!

   Lue koko tarina
   Business people looking at energy efficiency plans, field service
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.