• Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

  Vesihuolto

  Suolanpoisto- ja jätevedenkäsittelyalan yritykset toimittavat puhdasta vettä kuluttajille kaikkialla maailmassa. Autamme toteuttamaan tämän turvallisesti ja tehokkaasti.

  Ota yhteyttä
  • Asiakasreferenssit ja resurssit Anglian Water: Vesi virtaamaan

   Anglian Water on Englannin suurin vesihuoltolaitos. Katso, kuinka integroitu vuotojen ja paineen hallintajärjestelmä auttaa laitosta pienentämään vesihävikistä aiheutuvia kuluja ja täyttämään lainsäädännön asettamat vaatimukset.

  • Fritzens-jätevedenpuhdistamo Tirolissa Itävallassa: Energiankulutukseen nollalinja

   Lue, kuinka prosessin optimointi muutti Fritzens-jätevedenpuhdistamon energian käyttäjästä energian tuottajaksi Schneider Electricin ratkaisujen ansiosta.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
  • Esimerkkitapaus Sydneyn suolanpoistotehdas: Kaikki sähkön, automaation ja energianhallinnan hyödyt yhdeltä luukulta

   Sydneyn 250 miljoonaa litraa päivässä käsittelevä suolanpoistotehdas säästää energiaa noin 1 500 MWh kuukaudessa. Sen tekee mahdolliseksi homogeeninen prosessinohjausjärjestelmämme, jonka komponentit on saumattomasti integroitu ja ratkaisumalli on kokonaisvaltainen.

   Lue lisää
   Default Alternative Text
  • White Paper Kolme vaihetta pumppausjärjestelmien kokonaiskustannusten säästämiseen

   Sähkönkäytön osuus kokonaiskustannuksista kasvaa teollisissa pumppausjärjestelmissä. Tässä julkaisussa kerrotaan, kuinka Schneider Electric auttaa pienentämään kokonaiskustannuksia, kun investointeihin ei ole varattu suuria resursseja.

   Lue lisää
   Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
   Kahden ison putken välisestä liitoksesta vuotaa vettä, vedenkäsittely.

   Haasteet

   Schneider Electric tarjoaa erikoistuneita ratkaisuja vesihuollon haasteisiin: – Ikääntyvän infrastruktuurin tehokas modernisointi – Energia- ja käyttökustannusten pienentäminen – Lisääntyvän sääntelyn aiheuttamien seurausten parempi hallinta – Parempi hätätilanteiden sieto ja reagointi niihin – Henkilöstön vaihtuvuuteen sopeutuva tekniikka – Ihmisten terveyden ja turvallisuuden varmistaminen
   Ilmakuva vedenkäsittelylaitoksista ja tehtaista, vedenkäsittely.

   Vesi- ja jätevesiratkaisut

   Jopa 30 prosentin energiansäästö koko veden kiertokulussa