Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • man and women at a grocery store

   Tekniikkaa tilojesi muuttuviin tarpeisiin

   Rakentamisessa pysyvää on vain muutos
   • Käyttäjät vaihtuvat tai heidän tarpeensa muuttuvat.
   • Tilaan tuodaan uusia laitteita tai vanhoja poistetaan.
   • Rakennetaan lisäsiipi tai uusitaan vanhaa.
   Muutokset sähkö- ja talotekniikassa tarkoittavat usein remonttikustannuksia. Varaudu ennakkoon ja minimoi kulut joustavalla sähkö- ja talotekniikalla, joka rakentuu modulaarisesti palikka palikalta. 

  • Joustavuuden takaa moderni tekniikka

   Perinteisessä mallissa sähkönjakelu ja talotekniikka perustuvat erillisiin kaapelointeihin, joita asennetaan tarpeen mukaan. Kun tulee muutoksia, tarvitaan uusia kaapeleita – ja remontti, joka yltää usein pääkeskuksesta aina muutoskohteeseen asti. 
   Joustavan mallin ansiosta muutos ei enää tarkoita rahan- ja ajanhukkaa. Nopea, paikallinen ratkaisu säästää kustannuksissa ja minimoi haitan liiketoiminnalle.

   Default Alternative Text
  • Vertaile perinteistä ja muuntojoustavaa sähkönjakelua

   Haluatko pureutua syvällisemmin perinteisen mallin ja Canalis-virtakiskoon perustuvan kokonaisratkaisun eroihin? Katso video niin tiedät, miksi uudistuminen kannattaa.

  • Jakelukisko testissä 1978 lähtien – lue kokemukset

   Hämeenlinnan palvelukeskukseen valittiin muuntojoustava sähkönjakelu liki 40 vuotta sitten. Kuinka kisko on vaikuttanut tiloissa toimivan pesulan liiketoimintaan?
   Lue Lindströmin kokemukset!

   LUE ESIMERKKI (PDF 0,9MB)
   Default Alternative Text
  • Case Hovikruunu: Ykkösasiana muuntojoustavuus

   Kiinteistö Oy Hovikruunu teki vuonna 2017 täysin uudenlaisen remontin kumppaninaan Schneider Electric, ja kiinteistön käyttäjät ovat todella tyytyväisiä. ”Muuntojoustavuus on ollut merkittävässä osassa, ja se on tullut nimenomaan Schneiderin puolelta”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Airaksinen. Katso videolta, mitä älykkäällä suunnittelutyöllä saatiin aikaan.

  • Joko tunnet muuntojoustavan tekniikan?

   Muuntojoustavat tekniikkaratkaisumme perustuvat uudistettuun sähkönjakelun ja talotekniikan yhdistelmään. Sähkönjakelu hoidetaan virtakiskolla, jonka ansiosta kuormien eli sähkölaitteiden poisto ja lisäys on yksinkertaista.

   Talotekniikka on hajautettu aluekohtaisiin, älykkäisiin kokonaisuuksiin. Hajautuksen ansiosta toiminnallisuuksia, kuten energianmittaus- tai valaistusjärjestelmiä on helppo lisätä tai muuttaa.

   Kokonaisratkaisussa kaikki loksahtaa paikoilleen

   Kun koko järjestelmän hankkii yhteensopivana, sujuvat asennustyöt helposti ja turvallisesti: Schneider Electricin fiksussa, modulaarisessa järjestelmässä kaikki vain loksahtaa paikoilleen. Sähkönjakelu ja talotekniikka muodostavat saumattoman kokonaisuuden.

   Default Alternative Text

  Muuntojoustavan ratkaisun hyödyt

  • EI TURHIA REMONTTEJA

   Kun sähkönjakelun tai talotekniikan tarpeet muuttuvat, uusien laitteiden lisääminen järjestelmään ei aiheuta laajaa muutostyötä tai mittavia kaapelointeja. Remontti rajoittuu itse muutoskohteeseen.

  • RISKIEN MINIMOINTI

   Hajautetun tekniikan ansiosta riskit rajoittuvat pienemmille alueille. Lisäksi hajautetusta järjestelmästä on hyötyä jo asennusvaiheessa: kun kytkentäpisteet vähenevät, asennuksen laatu paranee.

  • TESTATTU KOKONAISUUS ON TURVALLINEN

   Kokonaisjärjestelmämme syntyy yhteensopivista, testatuista kokonaisratkaisuista, kuten älykkäistä Smart Panel -keskuksista. Testatun kokonaisuuden ansiosta asennus on turvallista ja toimintavarmuus huippuluokkaa.

  • KÄYTTÖLIITTYMILLÄ HELPOMPI HALLINTA

   Digitaalisten sovellusten ja yhteensopivan kokonaisuuden ansiosta hallinta on helppoa. Niin järjestelmän monitorointi kuin ohjauskin onnistuvat kätevästi mobiililaitteella. Olet aina ajan tasalla kiinteistön tekniikasta.

  • ASIANTUNTIJA APUNASI ALUSTA LÄHTIEN

   Kun haluat liittää uutta tai muuttaa vanhaa, sinulla on käytössäsi asiantuntija, joka hallitsee kokonaisuuden läpikotaisin. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi järjestelmän koko elinkaaren ajan suunnittelutilanteesta aina saneeraukseen asti.

  • JÄRJESTELMIEN AVOIMET RAJAPINNAT INTERGOITAVISSA

   Kiinteistöhallinnan käyttöliittymä EcoStruxure Building kerää yhteen tietoja talotekniikan eri järjestelmistä, kuten ilmastoinnista, turvajärjestelmistä ja energiamittaroinnista. Tämä mahdollistaa uudenlaisia toiminnallisuuksia, kuten energiaoptimoinnin tai automaattisen sähkönkatkaisun palokohteesta.

  Default Alternative Text

  Ota yhteyttä myyntiin

  Tai käytä alla olevaa lomaketta
  * Pakollinen kenttä

  Haluan saada uutisia ja kaupallisia tiedotteita Schneider Electriciltä ja sen osakkuusyhtiöiltä sähköisesti esimerkiksi sähköpostilla. Lisätietoja on tietosuojakäytännössämme.*

  Vaihtoehtoinen oletusteksti
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.