Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Prosessiautomaatioratkaisut

   Laitoksesi tulevaisuus on sinun käsissäsi. Jos haluat tehdä siitä älykkään, kattavasti yhdistetyn ja turvallisen, tutustu prosessiautomaatioratkaisuihimme, jotka optimoivat toimintasi ja parantavat tuotannon turvallisuutta.

   Katso video
   • Juustonvalmistuksen optimointi

    South Caernarfon Creameries aloitti juustonvalmistuksen perinteisesti käsin. Yrityksen kasvaessa tarvittiin kuitenkin automatisoitu prosessi, joka varmisti tuotteen yhtenäisen laadun. PlantStruxure™-ratkaisu toi tehtaalle helppokäyttöisen prosessinohjauksen.

   • Puhtaat tulokset kaivosteollisuudessa

    Johtava hiilikaivosten kunnostaja RecyCoal halusi integroida prosessiautomaation saadakseen koneistaan parhaan mahdollisen hyödyn. Yhtiö valitsi PlantStruxure-ratkaisun aiemmin manuaalisesti ohjatun toimintansa valvontaan, ylläpitoon ja automatisointiin.

   • Energiankulutuksen vähentäminen

    Katso, miten Schneider Electricin PlantStruxure-ratkaisu auttoi australialaista Wide Bay Water -yhtiötä vähentämään suurimman jäteveden käsittelylaitoksensa energiankulutusta 12,5 prosentilla.

   • Energia- ja tuotantotehokkuuden parantaminen

    Katso, miten PlantStruxure-ratkaisu nosti etanolin tuotantoon keskittyneen valtioyhtiö Totalin Brasilian biopolttoaineteollisuuden kärkeen.

    Kaksi kypäräpäistä miestä keskustelee liikeasioista tehtaalla.

    Haasteet

    Maailmantalouden epävarmuus tuo yrityksille lisähaastetta. Prosessiautomaatiojärjestelmiä koskevat vaatimukset lisääntyvät – pelkät lakisääteiset toiminnot eivät enää riitä. Prosessiautomaatiojärjestelmä on työkalu, jolla ei pelkästään hallita laitoksen toimintaa vaan sillä voidaan myös pienentää energiankulutusta, kustannuksia ja päästöjä. Se tukee tuotantoa ja päätöksentekoa sekä valmistaa laitoksen ja liiketoimintasi tulevaisuutta varten.
    Asentajat katselemassa suunnitelmia

    Prosessiautomaatioratkaisumme

    Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

    • Kättelykuvake Kokemuksella on väliä. Me ymmärrämme yrityksesi haasteet. Prosessiautomaation ja energianhallinnan johtavana toimijana olemme toimittaneet teollisuudelle ratkaisuja jo yli 40 vuoden ajan. Tiedämme, että yrityksesi käyttösovellus on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme joustavia ja turvallisia arkkitehtuureja, jotka voidaan räätälöidä prosessiesi tarpeisiin ketteryyden, tehokkuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.
    • Kellonaikakuvake Investoi tänään, menesty huomenna. PlantStruxure-automaatioratkaisut yhdistävät Schneider Electricin etä-, erillis- ja hybridisovellukset sekä keskeytymättömän prosessinohjauksen sovellukset kattaviin elinkaaripalveluihin, jotka tehostavat kaikkea toimintaa. Niin tuotantolaitoksiin kuin pääkonttoreihin soveltuva PlantStruxure yhdistetään avoimen Ethernet-arkkitehtuurin kautta käyttämällä hyväksy todettuja tekniikoita ja tehokasta teolliseen käyttöön tarkoitettua ohjelmistovalikoimaa.

    Faktoja

    • Sininen nousevan käyrän kuvake Hyödynnä IoT, varmista toiminnan laatu ja paranna liiketoimintasi kannattavuutta.
    • Sininen mobiililaitekuvake Diagnosoi asennus reaaliaikaisesti tabletilla tai älypuhelimella.
    • Sininen jatkuvuuden kuvake Turvajärjestelmien ykkönen, yli 600 miljoonaa tuntia ilman vikaantumista.
    • Sininen aikakuvake Modicon M580:n avulla voit pienentää kehitykseen kuluvaa aikaa 25 %, eikä sovelluksen vaihdos aiheuta tuotantokatkoksia.
    • Sininen laskevan käyrän kuvake PlantStruxure PES:n avulla voit pienentää energiankulutusta jopa 30 %.
    • Sininen Schneider One -kuvake Saat parhaan mahdollisen perspektiivin ja tiedot järjestelmien hallintaan ja käyttöön, ja voit helpottaa suunnitteluvaihetta sekä suojata liiketoimintaasi.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.