Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Turvallisuus

   Turvaamalla ihmiset sekä omaisuuden turvaat samalla organisaatiosi tuloksen.

  Laajakaista, nopeus, verkko, Power to the cloud, esineiden internet, pilvipalveluiden tarjoajat

  Kun ajassa pysyminen on elintärkeää

  Ihmisten sekä omaisuuden turvallisuuden takaaminen on ensisijaisen tärkeää menestyvälle liiketoiminnalle. Koska turvallisuusongelmia ilmenee koko ajan enemmän, on välttämätöntä noudattaa säädöksiä, vähentää riskejä, lievittää seuraamuksia, suojata tulovirtoja sekä pienentää kustannuksia ja vakuutusmaksuja.
  Epätarkka kuva lentokentällä kävelevistä ihmisistä

  Turvallisuusratkaisumme

  Hallitse turvallisuushaasteitasi

  Arvolupaus

  • Integrointikuvake

   Yksi yksinkertainen käyttöliittymä nopeuttaa koulutusta

   Turvallisuushenkilöstö voi nopeasti ja vaivattomasti perehtyä useisiin turvallisuusjärjestelmiin ja oppia käyttämään niitä. Integroitu video, kulunhallinta, tunkeutujien havaitseminen, paloturvallisuus ja valaistus parantavat ympäristön turvallisuutta.

  • Integrointikuvake

   Yhteinen infrastruktuuri laskee asennus- ja laajennuskustannuksia

   Tehokkuus paranee, kun turvajärjestelmien ohella kaikki kiinteistönhallintajärjestelmät on integroitu toisiinsa. Energiaa säästyy, kun liiketunnistimilla voidaan havaita, onko huone käytössä vai ei. Lisäksi liiketunnistimet havaitsevat mahdolliset tunkeutujat työajan jälkeen.

  Faktoja

  • Sininen kättelykuvake Takaa säädöstenmukaisuus: ”Terveydenhuoltoalan työpaikoilla tapahtuu enemmän ei-hengenvaarallisia väkivaltatilanteita kuin millään muulla sektorilla.”  ENA-raportti 2010
  • Sininen koulutuskuvake Suojausvelvoite: Clery Act -säädös velvoittaa Yhdysvalloissa toimivat colleget ja yliopistot raportoimaan kampusalueilla ja niiden lähistöllä tapahtuneista rikoksista.
  Default Alternative Text

  Ota yhteyttä myyntiin

  Tai käytä alla olevaa lomaketta
  * Pakollinen kenttä

  Haluan saada uutisia ja kaupallisia tiedotteita Schneider Electriciltä ja sen osakkuusyhtiöiltä sähköisesti esimerkiksi sähköpostilla. Lisätietoja on tietosuojakäytännössämme.*

  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  **Kun tilaat uutiskirjeen hyväksyt, että saat sähköpostiisi tuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin liittyvää tietoa sekä muuta hyödyllistä informaatiota (enintään kerran viikossa) Suomen Schneider Electriciltä ja/tai muilta Schneider Electric konserniin kuuluvilta yhtiöiltä. Noudattamme Schneider Electricin yksityisisyyspolitiikkaa käsitellessämme henkilötietoja, jotka annat kirjautuessasi uutskirjeen tilaajaksi. Lue yksityisyyspolitiikkamme täältä:
  http://www2.schneider-electric.com/sites/corporate/en/general/legal-information/data-privacy.page

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.