Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Operators in power station control room working with technical challenges, sustainability reporting.
   Integroitavat jäähdytysratkaisut, jotka kattavat muun muassa kylmän tuotannon, energiansäästötoiminnot, palvelinsalin jäähdytyslaitteet sekä kylmä- ja kuumakäytäväjärjestelmät.

   Datakeskusten jäähdytysratkaisut

   Integroitavat jäähdytysratkaisut, jotka kattavat muun muassa kylmän tuotannon, energiansäästötoiminnot, palvelinsalin jäähdytyslaitteet sekä kylmä- ja kuumakäytäväjärjestelmät.

  • Ecoflair Air Economizer Cooling to maximize value for the cloud

   Ultra-efficient economizer units that consume zero white space and allow more power to IT.

   Watch the video
  • Mahdollisuudet datakeskuksen jäähdytyksessä

   Vanhentunut ja tehoton jäähdytysjärjestelmä voi aiheuttaa merkittäviä kustannuksia toimialasta riippumatta.

  • Supertietokone Stampeden jäähdytys

   Austinissa sijaitseva Teksasin yliopiston Texas Advanced Computing Center ja Schneider Electric ovat rakentaneet yhteistyössä supertietokoneen, jota kutsutaan nimellä Stampede. InRow-jäähdytysratkaisu soveltui täydellisesti tämän lähes 750 neliömetrin datakeskuksen jäähdytystarpeisiin. InRow-järjestelmä kykenee pitämään datakeskuksen poikkeuksellisen viileänä myös silloin, kun sen kuormitus on suurimmillaan.

  • DataBank – kylmänviileää toimintaa

   Palvelinhotelli DataBank tarvitsi kustannustehokkaan ratkaisun, joka pystyisi täyttämään yrityksen tiukkojen suunnittelu-, testaus- ja kunnossapitostandardien vaatimukset sekä takaamaan toiminnan kannalta kriittisten sovellusten ja tietojen käytettävyyden. DataBank valitsi toimittajakseen Schneider Electricin, jonka datakeskuspalvelut auttavat pitämään palvelintilat viileinä ja tehostavat yrityksen toimintaa.

  • Cogeco Data Services – uuden ja uljaan datakeskuksen viilentäminen

   Katso miten Cogeco Data Services -yhtiön uusin, Ontarion Barriessa sijaitseva palvelinhotelli hyödyntää EcoBreeze-jäähdytyslaitteita IT-laitteidensa jäähdyttämiseen.

   Kaksi miestä tarkastelemassa kannettavaa tietokonetta datakeskuksessa

   Haasteet

   Haasteenasi on pystyä vastaamaan kasvaviin jäähdytystarpeisiin ja samalla vähentää toimintakustannuksia. IT-laitteiden kasvaneesta virrantarpeesta johtuva riittämätön ilmavirta ja jäähdytys kuumentavat laitteita ja voivat näin ollen johtaa ennakoimattomiin laitevikoihin, järjestelmän kaatumiseen, sattumanvaraisiin uudelleenkäynnistyksiin ja järjestelmän heikkoon suorituskykyyn.

   Arvolupaus

   • Arvolupauskuvake

    Luotettavat jäähdytysratkaisut

    Olipa sitten kyseessä uuden datakeskuksen rakentaminen tai olemassa olevan keskuksen jälkiasennus, voimme auttaa sinua valitsemaan datakeskukseesi jäähdytysratkaisun, joka varmistaa keskuksen tehokkaan toiminnan. Jokainen IT-laite, joka kuluttaa sähköä, tuottaa kulutustaan vastaavan määrän lämpöä. Ympäristöön sopimattomat tekniset ratkaisut voivat kasvattaa kustannuksia ja lisätä käyttökatkosten riskiä.

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Tehokkaat, joustavat ja luotettavat ratkaisut

    Tarjoamme kattavan valikoiman jäähdytysratkaisuja kaikkiin toiminnan kannalta kriittisiin IT-ympäristöihin aina verkkolaitetiloista ja palvelinhuoneista kaikenkokoisiin datakeskuksiin saakka.

   Schneider Electricin työntekijä esittelemässä datakeskusta.

   Jäähdytysratkaisut

   Jäähdytysratkaisut kaikenlaisille IT-laitteille aina verkkolaitetiloista datakeskuksiin saakka.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Tarjoamme tehokkaita, joustavia ja luotettavia jäähdytysratkaisuja kaikkiin IT-tilojen kriittisiin jäähdytystarpeisiin.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti InRow-rivijäähdytyksessä jäähdytyslaitteet asennetaan räkkiriviin ja siirretään lähelle lämmönlähdettä, mikä estää kylmien ja kuumien ilmavirtojen sekoittumisen ja parantaa kokonaisjäähdytyksen ennakoitavuutta.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti EcoBreeze on modulaarinen jäähdytysratkaisu, joka auttaa optimoimaan suurten kiinteistöjen omistuksen kokonaiskustannukset.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Räkkeihin ja huoneisiin asennettavat ilmanjakelujärjestelmät tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun ilmanjakeluongelmiin.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Kylmä- ja kuumakäytävätuotteemme soveltuvat useisiin eri käyttötarkoituksiin ja tarjoavat joustavan ratkaisun, jolla voidaan tehostaa IT-ympäristön toimintaa. Samalla voidaan parantaa jäähdytysjärjestelmän luotettavuutta.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Maailmanlaajuisen organisaatiomme ansiosta tuotteemme ovat aina saatavilla ympäri maailman.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.