Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

 • Default Alternative Text

  Datakeskusten elinkaaripalvelut

  Turvalliset, tehokkaat ja käyttövarmat datakeskukset.

Schneider Electricin työntekijä näyttää miehelle kestävän kehityksen raportteja datakeskuksen palvelinhuoneessa, datakeskuksen hallinta.

Haasteet

Yrityksesi haasteet ovat yksilöllisiä, ja datakeskusten vaikutus liiketoiminnan menestykseen on suurempi kuin koskaan ennen. Datakeskukset ovat dynaamisia ja ne kehittyvät jatkuvasti. Yrityksesi tarvitsee kaiken kattavan palveluratkaisun datakeskuksen optimoimiseksi suunnitteluvaiheesta käyttöön, riippumatta järjestelmän elinkaaren vaiheesta.
Kaksi miestä voimalaitoksen valvomossa tarkastelemassa big data -analyysejä, kestävää kehitystä koskeva raportointi.

Datakeskusten elinkaaripalvelut alusta loppuun

Autamme tekemään datakeskuksesta käyttövarman, tehokkaan ja turvallisen koko sen elinkaaren ajaksi.

Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa

 • Vaihtoehtoinen oletusteksti

  Tukea kaikissa vaiheissa

  Autamme tekemään datakeskuksestasi käyttövarman, tehokkaan ja turvallisen koko sen elinkaaren ajan – aina alkuarvioinnista laitoksen päivittäiseen käyttöön ja kunnossapitoon.

 • Palveluiden kuvake

  Palveluksessanne kaikissa vaiheissa

  Riippumatta siitä, tarvitsetko palveluja yhdessä vaiheessa vai koko elinkaaren ajan, Schneider Electric tarjoaa yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Faktoja

 • Vaihtoehtoinen oletusteksti Arviointi: Paras tuotto rahoillesi. Selvitämme yrityksesi haasteet tarjonta- ja kysyntäpuolen arvioinneilla, joissa hyödynnettäviä automaatiotyökaluja ja parhaita käytäntöjä on kehitetty jo 45 vuoden ajan.
 • Vaihtoehtoinen oletusteksti Projektisuunnittelu: Testatut menetelmämme ja automaatiotyökalumme auttavat luomaan suunnitelman, jossa huomioidaan tasapainoisella tavalla kustannukset, kriittisyystaso, suorituskyky, aikataulu, säännösten noudattaminen ja kestävä kehitys.
 • Vaihtoehtoinen oletusteksti Suunnittelu: Saavuta tehokkuuteen ja turvallisuuteen liittyvät tavoitteesi. Räätälöidyistä suunnittelupalveluistamme saat tarpeisiisi sopivaa asiantuntevaa apua mittakaavasta riippumatta.
 • Vaihtoehtoinen oletusteksti Rakentaminen: Pysy aikataulussa ja budjetissa. Oli kyse sitten perusasennuksesta, integroinnista, käyttöönotosta ja käynnistyksestä tai toimipaikan projektinhallinnasta, järjestelmällinen ratkaisumalli on tarpeen, jotta riskit ja kustannukset pysyvät kurissa.
 • Vaihtoehtoinen oletusteksti Käyttö: Yksinkertaista toimintaa ja vähennä käyttökatkoksia. Tarjoamme enemmän kunnossapito-, käyttö-, valvonta- ja optimointipalveluja kuin kukaan muu.
 • Vaihtoehtoinen oletusteksti Saat hyödyntää 7 000 asiantuntijan verkostoamme, jolla on kokemusta 45 vuoden ajalta.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.