Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Datakeskuksen hallinta

   Integroidut ohjelmisto-, mittarointi-, ympäristönvalvonta- ja turvallisuusratkaisut sähkönjakeluun, jäähdytykseen ja IT-tiloihin.

  • Power Monitoring Expert – Data Center Edition vahtii watteja

   Haluatko selvittää tarkasti datakeskuksen jokaisen tulevan ja lähtevän watin? Tarvitsetko ohjelmistoa, joka on suunniteltu alusta alkaen vähentämään käyttökatkoksia, optimoimaan kuormat, parantamaan tehokkuutta ja mahdollistamaan käyttökohtaisen laskutuksen? Tässä se on: Power Monitoring Expert - Data Center Edition, joka kuuluu Schneider Electricin StruxureWare-ohjelmistoon.

  • Referenssit University of Massachusetts Medical Center ratkaisi datakeskuksen mysteerit…

   Takana ovat ajat, jolloin datakeskuksen hallinta onnistui laskentataulukoiden ja manuaalisten lokien avulla. Modernien datakeskusten hallinnassa tarvitaan yleisnäkymää, jonka avulla voidaan selvittää toiminnan kokonaistilanne ja vastata kysymyksiin nopeasti. Lue, kuinka University of Massachusetts Medical Center yhdisti infrastruktuurin ja tietotekniikan hallinnan saadakseen kokonaiskuvan koko laitoksesta.

   DCIM-referenssi – University of Massachusetts Medical Center
   Technician working in data center, data center management, data center operations.
   Kaksi miestä tarkastelemassa kannettavaa tietokonetta datakeskuksessa

   Haasteet

   Näennäisesti ristiriitaisien vaatimuksien välillä tasapainoilu on haastavaa, olipa kyse toiminnassa olevan datakeskuksen optimoinnista, täysin uuden kohteen suunnittelusta tai uusiokäyttöön otettavasta kohteesta.
   Tekninen asiantuntija käsittelee pilvipalveluiden tarjoajien verkkoa

   Datakeskuksen hallinta

   Integroidut ohjelmisto-, mittarointi-, ympäristönvalvonta- ja turvallisuusratkaisut sähkönjakeluun, jäähdytykseen ja IT-tiloihin.

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Tietoa oikeista asioista

    Datakeskuksen suunnittelu, valvonta ja käyttö onnistuvat räkeistä riveihin, kun kiinteistön ja palvelimien tiedoista saadaan kokonaisvaltainen näkemys ja käyttökelpoisia analyyseja.

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti

    StruxureWare™ for Data Centers

    Toimittajasta riippumaton kaiken kattava dataohjelmistoratkaisu, joka mahdollistaa minkä tahansa datakeskuksen kokonaisvaltaisen hallinnan.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Gartner nimennyt johtavaksi toimijaksi datakeskusten infrastruktuurin hallinnassa.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Navigant Research nimennyt kiinteistön energianhallinnan johtavaksi toimittajaksi.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Datakeskuksia varten suunniteltu StruxureWare-ohjelmisto auttaa säästämään jopa 30 prosenttia pääoma- ja toimintakustannuksista energiakulut mukaan lukien.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Monipuolisin omaisuuden- ja kapasiteetinhallintaohjelmistojen kokonaisuus yrityksille.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Osaavat insinöörimme varmistavat, että ratkaisustasi tulee valmistajan määritysten mukainen.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Standardoitujen tuotteidemme käyttöönotto vaatii vain vähän työtä, ja päivityksetkin sujuvat helposti ja laadukkaasti.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.