Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Two business people looking at tablet, sustainability consulting, internet of things.

   Edge-datakeskukset

   Tutustu Edge Computing -ympäristöihin suunniteltuihin ratkaisuihimme.

   • Edge Computing – taustatekijät ja edut

    Tietojenkäsittely tapahtuu yhä useammin verkon reuna-alueilla. Tämä lyhyt video esittelee tätä suuntausta ja sen tuomia etuja.

   • Internap-palvelinhotelli, Atlanta

    Internap tarjoaa datakeskusinfrastruktuuri-, palvelinhotelli- ja Edge Computing -palveluita laajalle asiakasryhmälle. Yhtiö on tullut tunnetuksi nopeutensa, ketteryytensä ja asiantuntemuksensa ansiosta. Katso miten Internap hyödyntää skaalautuvia ratkaisujamme päätoimipaikassaan.

   • IT nyt ja tulevaisuudessa Kevin Brown – Senior Vice President, Global Data Center Solutions

    ”Jotta voisimme vastata tämän päivän ja tulevaisuuden IT-vaatimuksiin, tietojenkäsittelytehoa on enemmän hajautettava verkon reuna-alueille.  Tämän tarpeen taustalla on ilmiöitä, kuten esineiden internet, laajaa kaistanleveyttä edellyttävä sisältö ja latenssiherkät sovellukset. Schneider Electric tarjoaa erilaisia ratkaisuja ja palveluita näiden ainutlaatuisten ympäristöjen tarpeisiin.”

    Default Alternative Text
    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Haasteet

    Haasteenasi on kerätä ja jakaa valtavia Big Data- ja IoT-tietomääriä. Samalla haluat kuitenkin varmistaa riittävän paikallisen tietojenkäsittelytehon, jotta voit tallentaa laajaa kaistanleveyttä edellyttävää sisältöä ja tarjota sitä käyttäjille. Edge-datakeskuksiin liittyvät haasteet poikkeavat perinteisten datakeskusten haasteista. Edge-datakeskukset sijaitsevat usein syrjäisissä paikoissa, joissa ei ole paikallista IT-tukihenkilöstöä. Tällaisiin datakeskuksiin on sovellettava toisenlaista strategiaa, sillä niiden elinikä on pidempi. Niiden hallinnan, suojauksen ja käytön on oltava helppoa ja niiden on oltava myös kestäviä.
    • Alueelliset datakeskukset

     Laajaa kaistanleveyttä edellyttävää sisältöä ja latenssiherkkiä sovelluksia käytetään entistä useammin lähempänä käyttäjiä. InfraStruxure ja asennusvalmiit moduulit mahdollistavat datakeskuksen nopean käyttöönoton ja helpottavat tulevia laajennuksia.
    • Remote Office / Branch Office

     Asiakaskokemusta pyritään parantamaan toteuttamalla IT-palveluita maantieteellisesti hajautetuilla alueilla. SmartBunker CX ja NetShelter SX tarjoavat laitteille turvallisia, luotettavia ja etähallittavia yhden räkin ratkaisuja.
    • Verkkolaitetilat

     IT-resurssit ovat entistä tärkeämmässä asemassa yrityksen tuottavuuden kannalta, ja verkkolaitetiloja kehitetään ottamaan paremmin huomioon paikalliset IT-tarpeet. StruxureWare-hallintaohjelmisto auttaa valvomaan usean eri kohteen toimintoja ja tunnistamaan ongelmat, ennen kuin ne aiheuttavat toimintahäiriöitä.
    • Teollisuus

     Teollisen internetin (esineiden internet) ratkaisut ja informaatiotekniikan yhdistäminen operatiivisen tekniikan ratkaisuihin voivat edellyttää IT-laitteiden asentamista myös vaativiin käyttökohteisiin. SmartBunker FX suojaa teollisuuden ohjaus- ja IT-laitteet tehokkaasti.
    • Palvelinhuoneet – hybridipilvet

     Sovellusten ylläpito tapahtuu usein yhdistetyissä tai hyperkonvergoiduissa IT-infrastruktuureissa.  InfraStruxure ja asennusvalmiit pienet datakeskukset helpottavat laitteiden hallintaa ja suojausta sekä tulevia laajennuksia.