Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Smiling business people standing on atrium balcony, sustainability in business, sustainability services.
   Kattavat ratkaisut palveluntarjoajien kaikkiin liiketoimintahaasteisiin.

   Colocation-datakeskukset

   • Compass Datacenters ja Schneider Electric: Luotettu kumppani

    Chris Crosbyn perustama Compass Datacenters tarjoaa yrityksille räätälöityjä, toiminnan kannalta tärkeitä datakeskuspalveluita. Saadakseen yritystoiminnalleen vahvan alun Chris tiesi tarvitsevansa luotettavan kumppanin tukemaan toimintaansa. Aiemman kokemuksensa perusteella hän tiesi, että kattavan ratkaisuvalikoimansa ja vahvan osaamisensa ansiosta Schneider Electric olisi paras kumppani tukemaan yrityksen kasvua.

   • DataBank – kylmänviileää toimintaa

    Palvelinhotelli DataBank tarvitsi kustannustehokkaan ratkaisun, joka pystyisi täyttämään yrityksen tiukkojen suunnittelu-, testaus- ja kunnossapitostandardien vaatimukset sekä takaamaan toiminnan kannalta kriittisten sovellusten ja tietojen käytettävyyden. DataBank valitsi toimittajakseen Schneider Electricin, jonka datakeskuspalvelut auttavat pitämään palvelintilat viileinä ja tehostavat yrityksen toimintaa.

   • Uudenlainen lähestymistapa datakeskusten suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon

    Katso tästä videosta, miten eräät Pohjois-Amerikan innovatiivisimmista palveluntarjoajista ovat onnistuneet ratkaisemaan liiketoimintahaasteensa, vähentämään riskejään ja nopeuttamaan pääsyään markkinoille. He ovat tehneet sen ottamalla käyttöön uudenlaisen lähestymistavan datakeskusten suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon.

    Asentajatiimi käyttämässä kaapelianalysaattoria suuressa datakeskuksessa.

    Ratkaisut pilvi- ja datakeskuspalveluiden tarjoajille

    Tehosta tuottavuuttasi yksinkertaisemmilla datakeskusratkaisuilla.
    Ryhmä nuoria IT-ammattilaisia seisomassa palvelinhuoneessa ratkaisemassa ongelmia ja antamassa neuvoja ja tukea.

    Haasteet

    Menestyminen ja erottautuminen kiristyvillä colocation-markkinoilla edellyttää monenlaisten liiketoimintahaasteiden ylittämistä. Näitä ovat muun muassa rahan säästäminen, kokonaiskustannusten pienentäminen, operatiivisten riskien hallinta, markkinoille pääsyn nopeuttaminen ja toiminnan markkinoitavuuden parantaminen.

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Datakeskusten ja verkkojen kuvake Yksinkertaisemmat ratkaisut Palveluntarjoajillamme on käytössään resurssit ja osaaminen, joita tarvitaan modernien ja edistyksellisten datakeskusten rakentamisessa, käyttöönotossa, käytössä ja kunnossapidossa. Vallankumouksellinen lähestymistapamme haastaa perinteiset toimintamallit tarjoamalla yhden kokonaisratkaisun, joka kattaa laajan joukon erilaisia laitteita, palveluita ja ohjelmistoja sekä yksilölliset yritysohjelmat, minkä ansiosta voimme vastata tarkasti yrityksesi tarpeisiin.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Tehostamme tuottavuuttasi Sen lisäksi, että pystymme kehittämään datakeskuksesi toimintaa, voimme myös auttaa sinua säästämään rahaa, pienentämään kokonaiskustannuksia, hallitsemaan operatiivisia riskejä ja nopeuttamaan markkinoille siirtymistä.

    Faktoja

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Schneider Electric työllistää yli 11 000 insinööriä ja teknistä datakeskusasiantuntijaa.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Palveluntarjoajamme voivat suunnitella ja rakentaa datakeskuksesi kiinteään megawattikohtaiseen hintaan.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Pelkästään Yhdysvalloissa meillä on suunnittelua ja rakentamista koskeva toimilupa yli 40:ssä osavaltiossa.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Schneider Electric valmistaa itse yli 70 % datakeskusten rakentamisessa, käytössä ja kunnossapidossa tarvittavista tuotteista.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Schneider Electric investoi vuosittain noin miljardi euroa tutkimus- ja kehitystyöhön.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.