Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Materiaalien työstön hallintaratkaisut

   Materiaalintyöstökoneiden automaatioratkaisut

   • Tutustu kustannustehokkaaseen materiaalintyöstökoneiden hallintaratkaisuumme.

    Katso miten voit optimoida yrityksesi materiaalintyöstöprosessit ja tutustu Schneider Electricin kokonaisvaltaisiin automaatioratkaisuihin. Ratkaisujemme avulla pystyt suunnittelemaan kustannus- ja energiatehokkaita materiaalintyöstökoneita sekä maksimoimaan koneiden suorituskyvyn niiden koko elinkaaren ajan.

    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Haasteet

    Asiakkaat tarvitsevat turvallisia, energiatehokkaita ja luotettavia materiaalintyöstökoneita, jotka ovat edullisia ja toimitetaan nopeasti. Hallintaratkaisuista on tullut entistä tärkeämpiä, ja niiden avulla yrityksesi voi erottautua kilpailijoista kaikissa prosessin vaiheissa suunnittelusta ja tuotekehityksestä toteutukseen ja koneiden kunnossapitoon.
    Insinöörejä sorvin ohjausyksikön ääressä tehtaalla, konejärjestelmät, tehdasautomaatio, prosessi- ja konejärjestelmät, prosessinohjaus

    Materiaalien työstön hallintaratkaisumme

    Täydelliset automaatioratkaisut kustannus- ja energiatehokkaille materiaalintyöstökoneille.

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Materiaalien työstö Schneider Electric tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja, joiden avulla pystyt suunnittelemaan kustannus- ja energiatehokkaita materiaalintyöstökoneita sekä maksimoimaan koneiden suorituskyvyn niiden koko elinkaaren ajan. Ratkaisujemme ennalta määritettyjen testattujen, hyväksyttyjen ja dokumentoitujen arkkitehtuurien ansiosta koneet on mahdollista saada markkinoille nopeammin.
    • Nousevan käyrän kuvake MachineStruxure MachineStruxure-automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita ja laitteita nopeammin. Sen ansiosta yrityksestäsi tulee tehokkaampi, tuottavampi ja ympäristöystävällisempi.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.