Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Pumppujärjestelmien ohjausratkaisut

   Schneider Electric on oikea kumppani älykkäisiin ja energiatehokkaisiin pumppujärjestelmäsovelluksiin

   • Yksinkertaistettuja pumppujärjestelmien ohjausratkaisuja

    Tutustu pumppujärjestelmien MachineStruxure-automaatioratkaisuun Se tarjoaa konerakentajille kattavan kirjaston valmiiksi ohjelmoituja toimintolohkoja.

    Liikemies kamera kädessään ja valkoista taustaa vasten ottamassa valokuvaa – 64567: shutterstock, koneautomaatio, energianhallinta, kaivannaisteollisuus

    Haasteet

    Asiakkaat tarvitsevat turvallisia, energiatehokkaita ja luotettavia koneita. Lisäksi koneiden on oltava edullisia ja ne on toimitettava nopeasti. Ohjausratkaisuista on tullut entistä tärkeämpiä, ja niiden avulla yrityksesi voi erottautua kilpailijoista.
    putkia tehtaassa, vedenkäsittely, öljy- ja kaasuteollisuus, mineraalien käsittely

    Pumppujärjestelmien ohjausratkaisut

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Vesipumppukuvake Pumppaus MachineStruxure™-automaatioratkaisujen avulla pystyt suunnittelemaan optimoituja pumppujärjestelmäratkaisuja, jotka ovat kustannus- ja energiatehokkaita ja joiden suorituskyky säilyy erinomaisena koneen koko elinkaaren ajan.
    • Nousevan käyrän kuvake MachineStruxure MachineStruxure™-automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita, mikä tekee liiketoiminnastasi tuottavampaa ja kestävämpää.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.