Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   LVIJ-ohjausratkaisut

   Autamme sinua suunnittelemaan ja rakentamaan energiatehokkaita koneiden LVIJ-ohjausjärjestelmiä.

  • Optimoidut ratkaisut LVIJ-sovelluksiin

   Lue lisää siitä, miten voit rakentaa energiatehokkaita koneita, yksinkertaistaa ylläpitoa ja nostaa tuottavuutta Schneider Electricin LVIJ-sovellusratkaisujen avulla.  Suunnittele ympäristöystävällisiä LVIJ-koneita, jotka sisältävät energiatehokkuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten energianhallintatoimintoja, itsetoimivan korkeapaineen ohjauksen ja kompressorin hallintatoiminnon.

  • Laitevalmistajien globaali kumppani

   Laitevalmistajat ympäri maailman luottavat Schneider Electricin testattuihin ratkaisuihin ja toimiviin tukipalveluihin.

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Asiakkaat tarvitsevat koneita, jotka ovat entistä kestävämpiä, energiatehokkaampia ja luotettavampia. Toimitustenkin pitäisi olla edullisia ja nopeita. Asiakaspalvelun on myös toimittava maailmanlaajuisesti ympäri vuorokauden. Järjestelmien ohjausratkaisujen avulla yrityksesi voi erottautua muista kaikissa prosessin vaiheissa suunnittelusta ja tuotekehityksestä toteutukseen ja koneiden kunnossapitoon.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   LVIJ-ohjausratkaisumme

   Lauhduttimet, kaupallisten kiinteistöjen ilmankäsittely, asuinkiinteistö- tai teollisuussovellukset.

   Arvolupaus

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti

    LVIJ

    Autamme sinua nopeasti suunnittelemaan kustannustehokkaan LVIJ-järjestelmän ohjausratkaisun, joka sisältää valmiita energiatehokkuusratkaisuja. Paranna koneidesi suorituskykyä ja energiatehokkuutta innovatiivisilla automaatioratkaisuilla, LVIJ-sovelluksiin tarkoitetuilla toiminnoilla ja edistyneillä taajuusmuuttajilla. Samalla koneiden huoltotarve vähentyy ja luotettavuus parantuu.

   • Nousevan käyrän kuvake

    MachineStruxure

    MachineStruxure-automaatioratkaisu auttaa rakentamaan älykkäämpiä koneita ja laitteita nopeammin. Yrityksestäsi tulee tehokkaampi, tuottavampi ja ympäristöystävällisempi.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.