Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Järjestelmäintegraattorit

   Kokoa täydellinen ratkaisu erikoistuneiden teknologiakumppaniemme avulla.

   • CAPP-teknologiapartneri Prosoft

    Schneider Electric toimittaa yhdessä teknologiakumppani Prosoftin kanssa automaation uudistamisprojektin, joka pienentää asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia sekä parantaa järjestelmän toimintavarmuutta ja turvallisuutta.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
   • CAPP-teknologiapartneri Niobrara

    Schneider Electric ja CAPP-partneri Niobrara toimittavat innovatiivisen prosessinohjausjärjestelmän laajennusprojektin, jonka tuottamat kustannus- ja aikasäästöt varmistavat asiakastyytyväisyyden.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
   • Järjestelmäintegraattori Hirschmann Electronics

    Schneider Electric ja Hirschmann Electronics kehittävät yhdessä tehokkaita verkkoyhteyksiä ja toimintavarmuutta, joita tarvitaan maailman ensimmäisen keskeytymättömästi toimivan aurinkovoimalan ohjausjärjestelmien integrointiin.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Haasteet

    Schneider Electricin CAPP-partnereille tarkoitettu kumppaniohjelma vastaa monimutkaisiin liiketoimintatarpeisiin ja järjestelmävaatimuksiin yksinkertaisilla sekä tehokkailla ratkaisuilla. Suosittelemme vain tiukat testaukset ja tarkistukset läpäisseitä tuotteita, jotta voimme varmistaa ratkaisujemme turvallisuuden ja joustavuuden.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Oletko asiakas? Schneider Electricin asiakkaat ja ratkaisukumppanit voivat hankkia täydentäviä tuotteita ja teknologioita alan johtavilta yrityksiltä.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Oletko teknologiakumppani? Jos yrityksesi kehittää täydentäviä ratkaisuja ja tuotteita Schneider Electricin ratkaisuille, tämä ohjelma on tarkoitettu juuri sinulle.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.