Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Workers at coal storage facility, mining industry.

   Järjestelmäintegraattorit

   Schneider Electricin kumppaniohjelman ansiosta voit tehdä yhteistyötä alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

   • Järjestelmäintegraattorin menestystarina Intiassa

    Schneider Electricin järjestelmäintegraattori Net Cascade Automation Pvt. Ltd. esittelee innovaatiota, jolla viimeisteltiin Intiassa sijaitsevan lämpövoimalaitoksen merkittävä I/O-päivitys.

    Lue lisää
    Energy plant in Japan, oil and gas, power management.
   • Järjestelmäintegraattorin menestystarina Uudessa-Seelannissa

    Schneider Electricin järjestelmäintegraattori Tamaki toimitti ja toteutti kiinteistöautomaatioratkaisun onnistuneesti.

    Lue lisää
    Data Centers
   • Järjestelmäintegraattorin menestystarina Isossa-Britanniassa

    Schneider Electricin järjestelmäintegraattori Cougar Automation toimittaa yhdessä Schneider Electricin kanssa Ison-Britannian toiseksi suurimmalle lentoasemalle kriittisen päivityksen, joka auttaa pitämään lennot aikataulussa.

    Lue lisää
    Fuel storage tanks at an airport, oil and gas, transportation.
   • Schneider Electricin kumppanit kertovat menestyksestään

    Schneider Electricin kumppaniohjelmaan kuuluvat yritykset kertovat menestyksestään ja siitä, miten ohjelma tukee heidän liiketoimintaansa.

    Teollisuustyöntekijät käsittelemässä laitteita, vedenkäsittely, teollinen tuotanto.

    Haasteet

    Schneider Electricin järjestelmäintegraattorikumppaneilla on asiantuntemusta, jota tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi riippumatta siitä, etsitkö innovatiivista automaatiojärjestelmää, haluatko tehostaa prosessejasi tai tarvitsetko automaatioarkkitehtuureillesi tehokkaan ylläpitojärjestelmän.

    Miksi tehdä yhteistyötä Schneider Electricin kanssa?

    • Kumppanikuvake Kumppanuuden hyödyt Järjestelmäintegraattorien asiantuntemuksen ja Schneider Electricin hyväksi todettujen ratkaisuarkkitehtuurien, laitteistojen ja ohjelmistojen strateginen yhdistelmä auttaa maksimoimaan laitoksen suorituskyvyn ja kasvattamaan liiketoimintaa.
    • Kättelykuvake Vastaa yrityksesi haasteisiin Valitsemalla Schneider Electricin suositteleman järjestelmäintegraattorin voit luottaa siihen, että saat paikallista tukea ja projektisi toteutukseen liittyvät riskit minimoidaan ja laatu varmistetaan.

    Faktoja

    • Sininen jatkuvuuden kuvake Järjestelmäintegraattorit ovat paras tukiresurssi Schneider Electricin automaatiojärjestelmien toteuttamisessa ja ylläpidossa.
    • Sininen planeettakuvake Yli 1 000 kumppania 64 maassa tarjoavat palkittuihin tuotteisiin ja palveluihin liittyvää paikallista asiantuntemusta ja maailmanlaajuista tukea.
    • Sininen koulutuskuvake Suunnittelijakumppaneillamme on syvällistä tuotetietämystä, josta todisteena ovat tiukat sertifiointiohjelmat.
    • Sininen EcoXpert-kuvake Voit luottaa järjestelmäintegraattorien monipuoliseen sovellusasiantuntemukseen ja vankkaan kokemukseen erilaisten ratkaisujen toteutuksesta.
    Työntekijöitä hiilivarastolla, kaivosteollisuus.

    Etsi järjestelmäintegraattori

    Schneider Electricillä on yli 1 000 järjestelmäintegraattorikumppania 50 maassa. Voit siis helposti etsiä lähimmän vaihtoehdon. Kumppanimme tarjoavat paikallista asiantuntemusta, Schneider Electricin uusinta tekniikkaa ja koulutusta sekä käytännössä testattua projektintoteutuskokemusta, joiden ansiosta projektisi voidaan toimittaa ajallaan ja budjettisi rajoissa.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.