• Default Alternative Text

  Kulunvalvonta

  Yritysten turvallisuuden etulinjassa.

  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  Haasteet

  Työpaikalla tapahtuva väkivalta on suuri riski yrityksille. Kulunvalvonnalla voidaan pienentää asiattomien henkilöiden itseen, muihin tai omaisuuteen kohdistamien vahingontekojen riskiä valvotuissa tiloissa.
  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  Kulunvalvontaratkaisut

  Kulunvalvontajärjestelmämme integroituvat saumattomasti kiinteistönhallintajärjestelmien (lämmityksen, ilmanvaihdon, ilmastoinnin, tehomittareiden ja valaistuslaitteiden) kanssa ja tuovat jatkuvia energiasäästöjä. Kulunvalvontajärjestelmän avulla voidaan käynnistää ja sammuttaa valaistus-, lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä tietyllä alueella. Energiaa säästyy aina, kun alue ei ole käytössä. Näin saadaan merkittäviä energiasäästöjä, erityisesti kiinteistöissä, joissa on paljon käyttöastevaihtelua.

  Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

  • Vaihtoehtoinen oletusteksti Terveydenhuoltolaitoksiin kohdistuu kovia paineita. Autamme sairaaloita potilaiden, henkilökunnan, vierailijoiden ja tuottavuuden turvaamisessa. Kulunvalvontaratkaisumme tuovat kustannussäästöjä sekä tekevät sairaalasta viihtyisän ja turvallisen ympäristön.
  • Koulutuskuvake Oppilaitosten alueilla on monenlaista toimintaa. Luo turvallinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat, työntekijät ja sidosryhmät voivat huoletta viihtyä. Integroidut kulunvalvontaratkaisumme pienentävät riskejä ja parantavat henkilöstön turvallisuutta kaikkialla oppilaitoksen alueella.