Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Turvan integrointi

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Ihmisten ja omaisuuden turvallisuuden takaaminen on menestyksen ehdoton edellytys. Yritysten on noudatettava turvallisuusalan lainsäädäntöä, pienennettävä riskejä, toimintakustannuksia ja vakuutusmaksuja, ehkäistävä vahingonkorvauksia ja selvittävä tulospaineista.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Turvallisuusratkaisumme

   Sopivan kokoinen järjestelmä tarpeen mukaan, kohteen koosta riippumatta

   Arvolupaus

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Yksi, helppokäyttöinen hallintanäyttö Jaettu infrastruktuuri pienentää asennus- ja laajennuskustannuksia. Lisäksi turvaratkaisut voidaan integroida kiinteistön muihin järjestelmiin. Turvan saumaton integrointi antaa laajemman näkymän turvallisuusjärjestelmään.
   • Kuvake palapeli Turvan integroinnilla saadaan tehokkaampia ratkaisuja. Yhdistämällä videodata muihin turvajärjestelmiin saadaan tukea päätöksentekoon, käytäntöjen kehittämiseen ja määräysten noudattamiseen. Kun useista lähteistä tulevat tiedot näkyvät yhdessä häiriönäkymässä, säästetään arvokasta aikaa ja pienennetään vahingonkorvausten riskiä.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.