Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Hyperkonvergoidut IT-ratkaisut

   VDI- ja ROBO-ympäristöihin

   • Hyperkonvergoidut IT-ratkaisut Suurten datakeskusten ratkaisut, Virtual Desktop Infrastructure ja Remote Office / Branch Office

    Toimimme yhteistyössä alan johtavien toimittajien kanssa. Näin tuotteemme ovat aina täysin yhteensopivia johtavien toimittajien fyysisen infrastruktuurin modulaaristen ratkaisujen kanssa.

    mies ja naiset keskustelevat datakeskuksen energianhallinnasta
   • StruxureWare for Data Centers

    Tämä ohjelmistopaketti tarjoaa entistä kattavamman kokonaiskuvan datakeskuksesi toiminnasta. Tee nopeasti järkeviä päätöksiä ja tehosta yrityksesi tuottavuutta säästäen samalla sen resursseja.

   • PowerChute – virtuaalisen IT-infrastruktuurin virransuojaus

    Tutustu joustaviin PowerChute-ratkaisuihin. Virtuaalisten laitteiden siirto- ja priorisointitoiminnot helpottavat virtuaalisen IT-infrastruktuurin suojausta sähkökatkosten aikana.

    Hyperkonvergoidut ratkaisut

    Testatut virranhallintaratkaisumme kattavat räkit ja laitetelineet, sähkönjakeluyksiköt, keskeytymättömän virransyötön takaavat UPS-järjestelmät ja turvallisuusratkaisut.  Ohjelmistolaajennukset ja ohjelmistorajapinnat helpottavat integrointia.
    • InfraStruxure Kattavat fyysisen infrastruktuurin ratkaisut verkkolaitetiloihin, palvelinhuoneisiin ja datakeskuksiin. Nopea ja helppo määritys, käyttöönotto ja käyttö.
    • PowerChute-verkkosammutus Suojaa fyysiset ja virtuaaliset IT-ympäristösi ulkoisilta uhilta ja varmista järjestelmän käytettävyys.
    • Smart-UPS Miljoonien IT-ammattilaisten luottoratkaisu, kun laitteet ja toiminnan kannalta kriittiset tiedot halutaan suojata kalliilta toimintahäiriöiltä. Tuottaa luotettavaa verkkotasoista virtaa tehokkaasti ja keskeytyksittä.
    Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Haasteet

    Yrityksesi harjoittaa liiketoimintaa yhden IT-laitteen varassa, jonka verkkoyhteys ei saa katketa. Tarvitset kattavan kokonaiskuvan mahdollisista häiriötapahtumista, jotta voit varautua niihin siirtämällä sovelluksia, tietoja ja käyttäjiä toiseen hyperkonvergoidun infrastruktuurin solmukohtaan. Haluat myös mahdollisuuden skaalata ohjelmisto-ohjattavaa datakeskustasi yhdistetyn infrastruktuurin 2U-solmukohdissa. Lisäksi haluat kattavan yleiskuvan virransyötön ja jäähdytyksen toiminnasta, jotta voit varmistaa järjestelmäsi toimintavarmuuden ja tehokkuuden.

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Kellonaikakuvake Virranhallintaratkaisut Räkit ja laitekaapit, sähkönjakeluyksiköt, keskeytymättömän virransyötön takaavat UPS-järjestelmät ja turvallisuusratkaisut. Ohjelmistolaajennukset ja ohjelmistorajapinnat tekevät ratkaisujen käytöstä ja integroinnista helppoa.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti StruxureWare for Data Centers tehostaa tiedonsiirtoa IT-palvelunhallinta- ja datakeskuksen infrastruktuurin hallintajärjestelmien (DCIM) välillä ja mahdollistaa yhtenäisemmän resurssienhallinnan.