Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text
   Suuret datakeskukset

   Suuret datakeskukset

   Elinkaariratkaisut datakeskuksille, joiden kapasiteetti on yli 1 MW

   • T5 Data Centers

    In this customer testimonial video, the President & CEO T5 Data Centers discusses their data center setup, and why they chose Schneider Electric as their infrastructure partner.

   • Uuden ja uljaan datakeskuksen viilentäminen

    Schneider Electric on asentanut ensimmäisen EcoBreeze-järjestelmän Amerikkaan! Katso miten Cogeco Data Services -yhtiön uusin, Ontarion Barriessa sijaitseva palvelinhotelli hyödyntää EcoBreeze-jäähdytyslaitteita IT-laitteidensa jäähdyttämiseen.

   • Viileän tehokas palvelinhotelli

    Schneider Electricin datakeskuspalvelut auttavat pitämään DataBankin palvelintilat viileinä ja tehostavat yrityksen toimintaa.

   • Digitaalisen sairaalan seuraava kehitysaskel

    Mercy Health on terveydenhuollon huippuyksikkö ja on toiminut yhteistyössä Schneider Electricin kanssa jo kuuden vuoden ajan datakeskustarpeidensa osalta. Schneider Electricin tuella Mercy on kehittänyt aiemmin vain yhden sairaalan tarpeita palvelleesta datakeskuksestaan kokonaisen datakeskusjärjestelmän, joka pystyy tukemaan useiden sairaaloiden tarpeita.

    IT-tilan kapea käytävä.

    Haasteet

    Tarvitset datakeskuksen, joka pystyy vastaamaan pilvipohjaisen liiketoiminnan ja big datan kasvaviin vaatimuksiin. Datakeskuksen on oltava luotettava, tehokas ja skaalattavissa. Lisäksi sen on pystyttävä suojaamaan tietosi tehokkaasti. Haluat pystyä valvomaan ja ohjaamaan koko fyysistä infrastruktuuriasi ja tehostaa yrityksesi toimintaa automatisoimalla ja integroimalla datakeskuksen hallintatoimintoja.
    Tuotekuva henkilöstä seisomassa IT-palvelinhuoneen edessä.

    Suuret datakeskukset

    Mitä yhteistyö kanssamme tarjoaa?

    • Datakeskusten ja verkkojen kuvake Täyden palvelun datakeskusratkaisut Schneider Electric on markkinoiden johtava täyden palvelun datakeskusratkaisujen toimittaja aina räkkiasennuksesta riviasennukseen niin huoneissa kuin koko kiinteistössäkin.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Suuret datakeskukset Yksinkertainen mutta edistynyt lähestymistapamme pienentää kustannuksia ja parantaa nopeutta, suorituskykyä, käytettävyyttä, skaalautuvuutta ja tehokkuutta.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.