Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • A man squatting in front of a server console with his laptop.
   Fyysisen infrastruktuurin ratkaisuja, jotka ovat täysin integroituja, nopeasti käyttöönotettavissa sekä helposti hallittavissa.

   Palvelinhuoneet

   • InfraStruxure for Small IT

    Ratkaisu vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina toiminnassa olevaan verkkoon. InfraStruxure pienen mittakaavan IT-järjestelmille antaa IT-ammattilaisille mahdollisuuden palvelin- ja verkkolaitetilojen helppoon, mukautettavissa olevaan ja hallittavaan käyttöönottoon.

   • Pienten IT-järjestelmien suurten haasteiden ratkaiseminen

    Dave Johnson esittelee pienyrityksille suunnattua tarjontaamme eli InfraStruxurea pienen mittakaavan IT-järjestelmille. Tutustu siihen, miten tämä ratkaisu luotiin ja miten se auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan fyysisen IT-infrastruktuurin haasteita.

   • Asiakkaidemme ääni

    Kuuntele, mitä sanottavaa Schneider Electricin asiakkailla on yhteistyöstä kanssamme.

   • IT-asiat kuntoon

    Virtaongelmat aiheuttavat yhdysvaltalaisille yrityksille miljardien dollarien menetykset joka vuosi. Suojaa yrityksesi verkko ja kaikki keskeiset IT-laitteet virtahäiriöiltä.

    Kaksi miestä tarkastelemassa kannettavaa tietokonetta datakeskuksessa

    Haasteet

    Nopea kasvu, yksityisien pilvipalveluiden yleistyminen sekä IT-laitteistojen muutokset tekevät palvelinhuoneista dynaamisen, vaikeasti ennakoitavan ympäristön. IT-osastojen on pystyttävä varmistamaan käytön jatkuvuus ja tehokkuus entistäkin paremmin ja vastata samalla yrityksen vaatimuksiin pienemmistä pääoma-, käyttö- ja kunnossapitokustannuksista.

    Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

    • Kellonaikakuvake Helppo, mukautettavissa oleva ja hallittava arkkitehtuuri InfraStruxure pienen mittakaavan IT-järjestelmille on erityisesti palvelinhuoneille ja verkkolaitetiloille tarkoitettu arkkitehtuuri.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Helposti käyttöönotettava fyysinen IT-infrastruktuuri Schneider Electricin pienen mittakaavan IT-järjestelmille tarkoitettu fyysinen infrastruktuuri on helppo konfiguroida, tilata ja asentaa.

    Faktoja

    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Maksuttomien White Paper -julkaisujemme kirjastossa on ratkaisuja tavanomaisiin IT-ympäristöihin.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Verkkopohjaiset tuote- ja ratkaisuvalitsimet auttavat suunnittelussa.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Standardoidut ratkaisumallimme auttavat selvittämään tämän päivän haasteet ja valmistautumaan tulevaan kasvuun.
    • Vaihtoehtoinen oletusteksti Käyttövalmiit komponenttimme voidaan yhdistää helposti, mikä tarkoittaa helppoa käyttöönottoa ja asennusta.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.