Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • A man squatting in front of a server console with his laptop.
   Fyysisen infrastruktuurin ratkaisuja, jotka ovat täysin integroituja, nopeasti käyttöönotettavissa sekä helposti hallittavissa.

   Palvelinhuoneet

  • InfraStruxure for Small IT

   Ratkaisu vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina toiminnassa olevaan verkkoon. InfraStruxure pienen mittakaavan IT-järjestelmille antaa IT-ammattilaisille mahdollisuuden palvelin- ja verkkolaitetilojen helppoon, mukautettavissa olevaan ja hallittavaan käyttöönottoon.

  • Pienten IT-järjestelmien suurten haasteiden ratkaiseminen

   Dave Johnson esittelee pienyrityksille suunnattua tarjontaamme eli InfraStruxurea pienen mittakaavan IT-järjestelmille. Tutustu siihen, miten tämä ratkaisu luotiin ja miten se auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan fyysisen IT-infrastruktuurin haasteita.

  • Asiakkaidemme ääni

   Kuuntele, mitä sanottavaa Schneider Electricin asiakkailla on yhteistyöstä kanssamme.

  • IT-asiat kuntoon

   Virtaongelmat aiheuttavat yhdysvaltalaisille yrityksille miljardien dollarien menetykset joka vuosi. Suojaa yrityksesi verkko ja kaikki keskeiset IT-laitteet virtahäiriöiltä.

   Kaksi miestä tarkastelemassa kannettavaa tietokonetta datakeskuksessa

   Haasteet

   Nopea kasvu, yksityisien pilvipalveluiden yleistyminen sekä IT-laitteistojen muutokset tekevät palvelinhuoneista dynaamisen, vaikeasti ennakoitavan ympäristön. IT-osastojen on pystyttävä varmistamaan käytön jatkuvuus ja tehokkuus entistäkin paremmin ja vastata samalla yrityksen vaatimuksiin pienemmistä pääoma-, käyttö- ja kunnossapitokustannuksista.

   Miksi yhteistyö Schneider Electricin kanssa kannattaa?

   • Kellonaikakuvake

    Helppo, mukautettavissa oleva ja hallittava arkkitehtuuri

    InfraStruxure pienen mittakaavan IT-järjestelmille on erityisesti palvelinhuoneille ja verkkolaitetiloille tarkoitettu arkkitehtuuri.

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti

    Helposti käyttöönotettava fyysinen IT-infrastruktuuri

    Schneider Electricin pienen mittakaavan IT-järjestelmille tarkoitettu fyysinen infrastruktuuri on helppo konfiguroida, tilata ja asentaa.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Maksuttomien White Paper -julkaisujemme kirjastossa on ratkaisuja tavanomaisiin IT-ympäristöihin.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Verkkopohjaiset tuote- ja ratkaisuvalitsimet auttavat suunnittelussa.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Standardoidut ratkaisumallimme auttavat selvittämään tämän päivän haasteet ja valmistautumaan tulevaan kasvuun.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Käyttövalmiit komponenttimme voidaan yhdistää helposti, mikä tarkoittaa helppoa käyttöönottoa ja asennusta.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.