Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • large metal working facility
   Nosturin ohjauksen kokonaisratkaisut käyttäjän ohjauksesta täysin automaattisiin järjestelmiin.

   Kattonosturit

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Puoliautomaattiset ja täysin automatisoidut nosturit. Laaja nostotoimintojen kirjasto, joka sisältää erityistoimintoja, kuten heilunnan eston. Kaapeleiden vähäisyys. Ennakoiva huolto ja etävalvonta. Maailmanlaajuinen tukipalvelu ja varaosien saatavuus.
   suuri metallintyöstölaitos

   Kattonostureiden ohjauksen erikoisratkaisut

   Älykkäät automaatioratkaisut teollisuuden nosturisovelluksiin.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Taajuusmuuttajien käyttäminen estää moottoreiden ylikuumenemisen ja vähentää energiankulutusta.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Testatut, validoidut ja dokumentoidut arkkitehtuurit varmistavat toiminnan. Osaluettelo ja kytkentäkaaviot helpottavat suunnittelua.
   • Vihreä tietokonekuvake Nosturimallit: Käyttövalmis ohjelmisto, joka sisältää nostoarkkitehtuureiden kanssa yhteensopivien nostotoimintojen kirjaston sekä käyttöliittymän.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Nostureita varten koottu laaja nostotoimintojen kirjasto, joka sisältää kaikki nykyaikaisen nosturijärjestelmän vaatimukset sekä lisätoimintoja, kuten heilunnan eston.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Maailmanlaajuiset tukipalvelut paikan päällä lähes kaikilla kielillä. Schneider Electric on aina tukenasi suunnittelusta valmistumiseen ja toiminnasta parannuksiin.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Nostoratkaisumme ovat ISO EN 13849-1 -standardin mukaisia ihmisten ja tavaroiden turvaamiseksi.