Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text
   Edistykselliset satamanostureiden ohjausratkaisut alusten lastaamiseen ja purkamiseen tarkoitetuille nostureille ja kumipyöräkonttinostureille.

   STS- ja RTG-satamanosturit

   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Haasteet

   Puoliautomaattiset ja täysin automatisoidut nosturit. Laaja nostotoimintojen kirjasto, joka sisältää erityistoimintoja, kuten heilunnan eston. Kaapeleiden vähäisyys. Ennakoiva huolto ja etävalvonta. Maailmanlaajuinen tukipalvelu ja varaosien saatavuus.
   Vaihtoehtoinen oletusteksti

   Ratkaisuja alusten lastaamiseen ja purkamiseen tarkoitetuille nostureille ja kumipyöräkonttinostureille

   Älykkäät automaatioratkaisut satamanostureiden sovelluksiin.

   Faktoja

   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Taajuusmuuttajien käyttäminen estää moottoreiden ylikuumenemisen ja vähentää energiankulutusta.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Testatut, validoidut ja dokumentoidut arkkitehtuurit varmistavat toiminnan. Osaluettelo ja kytkentäkaaviot helpottavat suunnittelua.
   • Vihreä tietokonekuvake Nosturimallit: käyttövalmis ohjelmisto, joka sisältää nostoarkkitehtuureiden kanssa yhteensopivien nostotoimintojen kirjaston sekä käyttöliittymän.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Nostureita varten koottu laaja nostotoimintojen kirjasto, joka sisältää kaikki nykyaikaisen nosturijärjestelmän vaatimukset sekä lisätoimintoja, kuten heilunnan eston.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Maailmanlaajuiset tukipalvelut paikan päällä kaikilla kielillä. Schneider Electric on aina tukenasi suunnittelusta valmistumiseen ja toiminnasta parannuksiin.
   • Vaihtoehtoinen oletusteksti Nostureiden turvallisuus: Nostoratkaisumme ovat ISO EN 13849-1 -standardin mukaisia ihmisten ja tavaroiden turvaamiseksi.