Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • man and women talk about energy management in a data center

   Datakeskuksen infrastruktuurin hallinta (DCIM)

   Integroidut ohjelmisto-, mittarointi-, ympäristönvalvonta- ja turvallisuusratkaisut sähkönjakeluun, jäähdytykseen ja IT-tiloihin.

   • Kohti parempaa energiatehokkuutta Cardiffin yliopistossa

    Yliopiston teknologiajohtaja Hugh Beedie selittää, kuinka DCIM-analyysit tukivat virrankäytön tehokkuuden jatkuvaa parantamista, jonka seurauksena jäähdytyskustannukset pienenivät ja datakeskuksen sähkölasku puolittui.

   • Massachusetts Medical Center -yliopisto valitsi StruxureWaren datakeskuksiinsa

    Tekniikka muuttuu, kehittyy ja monimutkaistuu jatkuvasti. Miten yritykset voivat pysyä kehityksessä mukana? Vastaus piilee joustavassa, mukautettavassa ja ketterässä datakeskusten hallintaohjelmistossa.

    Lue lisää
    Technician in Data Center Server Room, data center operations.
   • Korealainen Busan Bank paransi datakeskuksensa optimointia ja energiatehokkuutta

    Busan Bank pitää StruxureWare for Data Centers -ohjelmistoa innovatiivisena ratkaisuna, joka auttaa tasapainottamaan operatiivisia kustannuksia ja datakeskuksen käytettävyyteen liittyviä vaatimuksia.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
   • Energiahaasteeseen vastaaminen, Global Foundries

    Liiketoiminnan tiukentuvien vaatimusten takia datakeskusympäristöstä tuli yhä monimutkaisempi, kun ominaisuudet laajentuivat, järjestelmät yhdistyivät ja energiankäyttö kasvoi merkittävästi.

    Lue lisää
    server racks in a server room, big data analytics
   • Bangkok Insurance otti käyttöön datakeskuksen hallintaratkaisun

    Vakuutusalalla vallitsee ankara kilpailu tuotteiden ja palveluiden myynnissä. Tietojen käytettävyys on avaintekijä johtavan aseman saavuttamisessa.

    Lue lisää
    Default Alternative Text
   • Digitaalisen sairaalan seuraava kehitysaskel

    Mercy Health on huipputason terveydenhuoltolaitos, jonka datakeskuksesta Schneider Electric on kumppanina huolehtinut kuuden viime vuoden aikana. Schneider Electricin ketterän, tulevaisuuteen suuntautuneen datakeskuksen ansiosta Mercyn liiketoimintamalli on muuttunut datakeskuksen tukemasta sairaalasta sairaaloita tukevaksi datakeskusjärjestelmäksi.

   • Viimeisintä tekniikkaa edustava datakeskus

    Kun Microsoft Technology Center päätti asentaa Pariisissa sijaitsevaan koulutus- ja innovaatiolaitokseensa uuden datakeskuksen, se tilasi Schneider Electriciltä markkinoiden energiatehokkaimmat ja käyttövarmimmat ratkaisut osaavine tukipalveluineen