Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text

   Turvaohjain / kahdella kädellä käytettävä ohjausyksikkö / kontaktori / luokka 4, PL-taso e, SIL-taso 3 / pysäytysluokka 0

  Vaihtoehtoinen oletusteksti

  Yrityksesi haasteet

  Suunniteltavassa koneessa on riskianalyysin mukaan oltava liikkeenohjauksen turvaominaisuus, jonka pitää vastata PL-tasoa e EN/ISO 13849-1 -standardin ja SIL-tasoa 3 EN/IEC 62061 -standardin mukaan sekä turvallisuussäädöksiä ja CE-hyväksyntään liittyviä standardeja. Aikaa vieviä valinta- ja dokumentointiprosesseja on myös pystyttävä nopeuttamaan.
   
  Jotta voidaan lyhentää aikaa, joka kuluu koneen saamisessa markkinoille, ja parantaa tuottavuutta osaluetteloa laadittaessa, tarvitaan lisäksi kytkentäkaavioita ja luotettavuuslaskelmia turvaketjusta.

  Asiantuntijamme ovat yrityksesi apuna koko koneen elinkaaren ajan.

  Kuva, koneiden elinkaariratkaisut, teollisuustuotanto, koneautomaatio.
  • Ratkaisut

   • Turvaohjaimeen yhdistetty koneen liikkeenohjauksen turvaratkaisu parantaa koneturvallisuutta tehokkaasti. Preventa XPSCM -turvaohjain mahdollistaa suojapiirin muodostamisen.
   • Mukana toimitettavia asiakirjoja ovat: piirikaavio, kytkentäkaavio, käyttötarkoitusseloste ja turvallisuuteen liittyvät luotettavuuslaskelmat. Turvaketjuratkaisu tukee turvallisuusarkkitehtuurien muodostamista liikkeenohjauksen turvaratkaisua varten suunnitellun luokan 4 arkkitehtuurin avulla (PL-taso e EN/ISO 13849-1 -standardin ja SIL-taso 3 EN/IEC 62061 -standardin mukaan).
   • Liikkeenohjauksen turvaratkaisun tarkoituksena on varmistaa, että koneenkäyttäjän kädet pysyvät poissa vaara-alueilta koneen käytön aikana. Kone ei liiku, ennen kuin molemmat toimilaitteet aktivoidaan samanaikaisesti ja kontaktorit (K1 ja K2) tulevat jännitteisiksi. Jos toinen tai molemmat painikkeista vapautetaan, kontaktorien jännite katkeaa, kunnes molemmat painikkeet on ensin vapautettu ja sitten uudestaan painettu samanaikaisesti pohjaan.
  • Arvolupaus

   Turvaketjuratkaisut tarjoavat mallin, jonka perusteella jokainen konetta koskeva turvaominaisuus valitaan. Turvaketjuratkaisujen hyödyntäminen vähentää turvaominaisuuden suunnitteluun käytettävää aikaa ja auttaa täyttämään riskianalyysissä esitetyt vaatimukset. Turvaketjuratkaisuja voi mukauttaa koneeseen sopivilla tuotteilla. Mukautettua ratkaisua voidaan käyttää uutena mallina koneen turvaominaisuuksien suunnittelussa, mikä parantaa tehokkuutta ja tuo kustannussäästöjä.
    
   Jokaiseen turvaketjuratkaisuun sisältyvät:
    
   • arkkitehtuurin ja turvaketjun kuvaus
   • kytkentäkaavio
   • laskelmien selitykset
   • laskelmien tulokset
   • TÜV-sertifikaatti
   • Sistema-projektitiedosto.
  • Vahvuutemme

   Turvaketjuratkaisut on suunniteltu yksinkertaistamaan koneiden turvallisuusominaisuuksien käyttöönottoa. Jokaista konetta koskevaa turvaominaisuutta varten on CE-merkintää edellyttäville asiakkaille olemassa valmiita tai muokattavia ratkaisuja.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.