Tervetuloa Schneider Electricin verkkosivustolle

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse toinen maa tai alue

  • Default Alternative Text
   Yksinkertaista toimintaa ja säästä toimintakustannuksia älykkäillä turvallisuusjärjestelmillämme

   Älykkäät turvallisuusjärjestelmät

   Businessmen talking together in lobby

   Haasteet

   Kiinteistöjen turvallisuuden parantaminen on entistäkin ajankohtaisempaa

   Terrorismin uhka on siirtynyt lentokentiltä ja liikenteen solmukohdista hotelleihin, kauppakeskuksiin ja museoihin. Uusien uhkien myötä tarvitaan uusia strategioita, jotka pienentävät riskejä ja toimintakustannuksia, suojaavat tulovirtoja ja noudattavat jatkuvasti muuttuvaa turvallisuusalan lainsäädäntöä.
   • Ratkaisut

    Älykkäisiin turvallisuusjärjestelmiimme on integroitu hätävalaistus, kulunvalvonta, murtovalvonta, paloturvallisuus ja videovalvonta laaja-alaiseksi kokonaisuudeksi. Niiden avulla voidaan säästää asennus- ja kokonaiskustannuksia.
   • Arvolupaus

    Schneider Electricin hyväksi todetut menetelmät tuottavat aika- ja kustannussäästöjä kiinteistöjen valvontaan läpinäkyvän suunnittelun sekä turva- ja kiinteistöjärjestelmien älykkään integroinnin ansiosta. Saumattoman integroinnin hyötyjä ovat parempi turvallisuus ja älykkäät toiminnot.
   • Vahvuutemme

    Älykkäät turvallisuusjärjestelmämme voidaan integroida saumattomasti muiden valmistajien järjestelmien kanssa. Helppokäyttöiset käyttöliittymät parantavat tuottavuutta. Avoimet alustat ja yhteensopivuus aiempien versioiden kanssa tuovat joustavuutta ja helpottavat tulevia integrointeja.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.