• Tutustu mySchneider-sovellukseen Sovelluksen toimintojen pikaesittely

Rekisteröitymällä saat käyttöösi kaikki hyödylliset ominaisuudet.

schneider-ryhmäsovellus

Suosittu asiakaspalvelusovelluksemme on nyt entistäkin parempi.

Tietoja mySchneider-sovelluksesta

Olemme uudistaneet suositun asiakaspalvelusovelluksemme, jotta voisimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja odotuksiin entistäkin paremmin. Tutustu uuteen mySchneider-sovellukseen, joka tarjoaa räätälöityjä palveluita, itsepalvelumahdollisuuden 24/7 sekä helposti saatavilla olevaa asiantuntija-apua ja tietoja. Lataa sovellus ja rekisteröidy, jotta saat käyttöösi suositellut palvelut ja paljon muuta.

mySchneider-sovellus on saatavilla iOS™- ja Android™-laitteille 20 eri kieliversiona. Lisää kieliversioita ja räätälöityjä toimintoja on tulossa.
        • mySchneider-sovellukset Kokeile mySchneider-sovellusta jo tänään
        • schneider - ios-sovellukset Lataa mySchneider iOS-laitteelle
        • lataa-schneider-asiakaspalvelusovellus Lataa mySchneider Androidille
        • Vaihtoehtoinen oletusteksti Skannaa tämä
        Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.