• Contact Schneider Electric

Ota yhteyttä

contact-se
      mySchneider-sovellus on kuuma linjasi tuki- ja asiantuntijapalveluihin.

Voit helposti ottaa yhteyttä paikallisiin asiantuntijoihin ja saada vastauksia kysymyksiisi: soita tai luo huoltopyyntö.

• Vaihtoehtoinen oletusteksti Lähetä kysymys Pyydä neuvoja sovelluksen yhteydenottolomakkeella. Tarkista yhteydenottotietosi myCorner-toiminnolla.* *Vain tietyissä maissa
      • Vaihtoehtoinen oletusteksti Soita meille Soita paikalliseen asiakaspalveluun yhdellä napautuksella. Soittovalikon* ja kätevän takaisinsoittoasetuksen* avulla saat yhteyden juuri oikeaan asiantuntijaan.* *Vain tietyissä maissa