Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Schneider Electric Global web site
 
 
 

Schneider Electric Finland Oy

 
 

Postiosoite: PL 410, 02601 Espoo
Käyntiosoite: Sokerilinnantie 11 C, 02600 Espoo
Puh. 010 446 610
Fax 010 446 6776

asiakaspalvelu.fi(at)schneider-electric.com

 
 
 

Lehdistön yhteydenotot

 
 

Ota yhteyttä

Schneider Electric Finland Oy

Andrew Sloan
Country President
andrew.sloan(at)schneider-electric.com

 
 
 

Tietosuoja

 
 

Käyttöehdot

Kun otat yhteyden tähän verkkosivustoon tai käytät sitä, sitoudut sen alla kuvattuihin yleisiin käyttöehtoihin samoin kuin eräiden tämän sivuston sisältämien sivujen erityisehtoihin, joita päivitetään aika ajoin. Jollet hyväksy näitä ehtoja, poistu välittömästi tältä sivustolta.

Ellei muuta ole erikseen määritelty, tämä verkkosivusto, sen nimi ja verkkotunnukset http://www.schneider-electric.com, http://www.schneiderelectric.com kuuluvat yksinomaan omistajalleen, joka on:

Schneider Electric SA

- Pääkonttori: 43-45, boulevard Franklin-Roosevelt
F-92505 Rueil Malmaison Cedex (Ranska)
- Yhtiömuoto: Ranskan lain mukainen osakeyhtiö ("société anonyme"), jolla on johtokunta ja hallintoneuvosto
- Pääoma: 1.979.202.496 euroa
- Yhtiö muodostettu joulukuun 2. ja 4. päivänä 1871
- Rekisteröity Nanterressä (Ranskassa) numerolla 542 048 574
Siret-numero 542 048 574 01775
- Pääkonttorin APE-koodi: 6420Z
- EU:n alv-koodi: FR 01 542 048 574

Päätoimittaja:

Pierre Tabary, liike- ja yritystiedottaja
Schneider Electric Industries SAS
Yritystiedottamisen osasto
89, boulevard Franklin Roosevelt
BP323 - 92506 Rueil-Malmaison, Ranska

Verkkoisännöinti:

IBM
Coldstream Building - yhteyshenkilö Steve Zwart
1500 Aristides Boulevard
Lexington, KY 40511 USA
Tämän verkkosivuston tarkoitus on tarjota yleisiä tietoja Schneider Electricistä.

1. Tavaramerkki- ja tekijänoikeustiedot

Schneider Electric -brändi ja kaikki tällä verkkosivustolla mainitut Schneider Electric Industries SASin rekisteröimät tavaramerkit ovat Schneider Electric SA:n ja sen tytäryhtiöiden yksinomaista omaisuutta. Niitä ei saa käyttää mihinkään tarkoitukseen ilman omistajan kirjallista lupaa. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat Ranskan immateriaaliomaisuuslainsäädännön (Code de la propriété intellectuelle français, tästedes "Code") ja tavaramerkkilain tarkoittamassa mielessä tekstinä, piirroksina ja malleina suojattua omaisuutta. Suostut olemaan missään muodossa jäljentämättä tai toistamatta, paitsi Coden määrittämään henkilökohtaiseen, epäkaupalliseen käyttöön, tätä verkkosivustoa tai osaa siitä ilman Schneider Electricin kirjallista lupaa. Suostut myös olemaan luomatta hypertekstilinkkejä tähän verkkosivustoon tai sen sisältöön. Schneider Electric ei myönnä minkäänlaisia oikeuksia eikä lupia tämän verkkosivuston tai sen osien henkilökohtaiseen käyttöön lukuun ottamatta ei-eksklusiivista lupaa tarkastella omalla vastuulla sen sisältöä siinä muodossa kuin se on esillä. Kaikki muut oikeudet pidätetään.

Lisätietoja saat verkkosivuston ylläpitäjältä:
FR-webmaster-info@fr.schneider-electric.com

2. Tiedon päivittäminen

Schneider Electric pyrkii kaikin mahdollisin tavoin varmistamaan, että tämä verkkosivusto on aina käyttäjien tavoitettavissa. On kuitenkin mahdollista, että teknisten ongelmien, ylläpitotöiden tai päivitysten vuoksi et pääse käyttämään sivustoa. Lisäksi, vaikka Schneider Electric pyrkii kohtuuden rajoissa varmistamaan verkkosivuston sisältämien tietojen ajantasaisuuden, se ei takaa tietojen tarkkuutta eikä tyhjentävyyttä.

Tämän verkkosivuston ja siihen hypertekstilinkeillä yhdistettyjen sivujen sisältöä voidaan korjata, parannella ja päivittää milloin tahansa ilman eri ilmoitusta.

Schneider Electric ei takaa tämän verkkosivuston eikä sen käytön täydellistä riskittömyyttä eikä sen vapautta haittaohjelmista tai ohjelmointivirheistä jotka voivat aiheuttaa vahinkoa tai tietojen menetyksiä. Olet itse vastuussa siitä, että suojelet tietojasi viruksilta.

Schneider Electric ei ota vastuuta mistään eikä minkäänlaisista suorista, erityisistä, epäsuorista eikä jälkikäteisistä vahingoista, jotka voivat aiheutua siitä, että käytät näitä verkkosivuja tai siitä, ettet pääse niitä käyttämään.

3. Rahoitus- ja osakehintatiedot

Tämän verkkosivuston tarjoamia tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule ymmärtää tarjoukseksi, kutsuksi eikä kehotukseksi investoida Schneider Electric SA:n osakkeisiin tai muihin minkään Schneider Electric -yhtiön liikkeelle laskemiin rahoituspapereihin tai käydä niillä kauppaa. Tätä verkkosivustoa ei myöskään ole tarkoitettu minkäänlaiseksi sijoituspäätöksiin liittyväksi neuvonnaksi eikä suositukseksi.

Tämän verkkosivuston rahoitussivuilla julkaistu osakehinta on ulkopuolisen yhtiön ilmoittama, eikä Schneider Electric ota mitään vastuuta tämän linkin sisältämän tiedon jälkeenjääneisyydestä tai epätarkkuudesta, johon Schneider Electric ei voi mitenkään vaikuttaa. Tämä verkkosivusto voi myös sisältää linkkejä ulkopuolisiin verkkosivustoihin, joihin Schneider Electric ei voi mitenkään vaikuttaa. Schneider Electric ei ole vastuussa sellaisten verkkosivustojen sisällöstä.

4. Tietosuoja ja yksityisyys

Schneider Electric kerää tämän sivuston kävijöistä tietoja käyttämällä sivustolta löytyviä kysymyslomakkeita. Näiden tietojen avulla voimme vastata tiedusteluihisi. Henkilökohtaiset tunnistustiedot, jotka otamme talteen, ovat ainoastaan perusluonteisia yhteystietoja (nimi, osoite, arvo tai ammatti, yritys ja osoite, sähköposti, puhelin- ja faksinumerot).

Muista, että kun käyt tällä sivustolla, sivut, joilla käyt, voidaan jäljittää.

Ranskan tietosuojalainsäädännön mukaisesti (laki nro 78-17 "Informatique, fichiers et libertés") sinulla on oikeus käyttää, muokata, tarkistaa tai poistaa tietoja, joissa sinuun viitataan nimellä. Kun haluat käyttää tätä oikeuttasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen FR-webmaster-info@fr.schneider-electric.com

Verkkosivusto http://www.schneider-electric.com ja http://www.schneiderelectric.com on Ranskan tietosuojaviranomaisten rekisterissä (Commission nationale de l'informatique et des libertés - CNIL) numerolla 899748.

Ympäri maailmaa
  
 
Lisätietoja

Lisätietoja 

Tietojenkäsittelyä, tiedostoja ja vapauksia koskeva laki

Lain nro 78-17 "Tietojenkäsittely, tiedostot ja vapaudet" mukaisesti luovut oikeudesta käyttää, korjata ja poistaa sinua koskevia tietoja. Voit käyttää tätä oikeutta kirjoittamalla osoitteeseen Schneider Electric SA, Direction de la Communication Groupe, 89 bld Franklin Roosevelt, 92506 Rueil-Malmaison, Ranska tai fr-webmaster-info@schneider-electric.com.